Svær eksem Home afhjælpning

04/07/2013 by admin

Håndtering af eksem kan være svært. Det gør huden meget kløende, tør og kan skabe ru, røde pletter, der kan være en forlegenhed. En masse af de standard behandlinger for svær eksem indebærer brug af barske steroid cremer såsom prednison, som arbejde men kan tynde huden over tid. Det er derfor mange ser til alternative at-home behandlinger for eksem udbrud.

Undgå allergener

Fjerne alle allergener fra dit hjem. Dette indeholder skrappe kemikalier, sæber, vaskemidler, parfumer, pet skæl eller støvmider. Hvad der forårsager din eksem flare-ups kan variere, men det er vigtigt at fjerne dine specifikke irritanter for at stoppe en nuværende udbruddet og forhindre fremtidige.

Muskatnød

Lav en pasta af muskatnød og vand og anvende det til det ramte område. Lad det sidde i et par minutter, derefter skylle det ud med lunkent vand. Muskatnød hjælper fremskynde helingsprocessen og blødgør huden.

Zink fløde

Påfør zink creme, en anden måde at behandle en alvorlig opblussen af eksem hjemmefra. Zink er en almindelig ingrediens i ble udslæt cremer, som det væger fugt væk fra huden og hastigheder heling. Dette gør det egnet til brug på eksem, fordi det kan tilbyde en afkøling sensation og lindre nogle af de intense kløe og brændende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com