Fødevarer at spise med kongestiv hjerteproblemer & Diabetes

03/08/2014 by admin

Kongestiv hjerteproblemer og diabetes kræver begge en sund, afbalanceret kost protein, kulhydrater, vitaminer og næringsstoffer findes i grøntsager, hel-hvede produkter og magert kød. Mættet fedt og transfedt bør fjernes fra kosten, som de kan hæve kolesterol, som fører plaque oprustning i arterierne og kan forårsage hjertesygdomme. Undgå at bruge høje niveauer af natrium, da det kan føre til forhøjet blodtryk og hjertesygdomme. Diabetikere er tilbøjelige til hjertet sygdom, og bør følge de samme kostråd som dem med hjerteproblemer, ifølge den amerikanske Diabetes Association.

Kød

Rødt kød er en god kilde til protein, men niveauet af mættet fedt, kolesterol og natrium gør det en usund valg for din daglige kød krav. Kylling uden skind, Tyrkiet og fisk er sunde alternativer, der er også høj i protein, men bør indtages i begrænsede mængder på grund af kolesterol. Fisk giver kroppen omega-3 fedtsyrer, som hjælper med at reducere blodtrykket, ifølge American Heart Association. Når du forbereder dit kød du skal Stege, bage eller grill dem snarere end stegning eller sauteing, som de olier, der anvendes til yngel og sauter kan tilføje mættet fedt og transfedt.

Frugt og grøntsager

Frugter og grøntsager er lav i kalorier og kulhydrater og højt indhold af vitaminer og næringsstoffer. For at administrere dit blodsukker niveau bør du begrænse dit forbrug af stivelsesholdige grøntsager herunder majs, kartofler, bønner, linser ærter og squash. Dit daglige behov for frugt bør være mellem 2-4 portioner og 3-5 portioner af grøntsager, ifølge den amerikanske Diabetes Association. Hvert måltid bør bestå af hovedsagelig ikke-stivelsesholdige grøntsager, med små portioner af kød og stivelsesholdige fødevarer som korn, korn eller pasta.

Korn

Hel-hvede kerner er foretrukket frem hvid-mel brød, som hvid-mel brød indeholder raffinerede kulhydrater. Disse kulhydrater er hurtigt nedbrydes og omdannes til energi, som hæver dit blodsukkerniveau og giver lidt næringsstoffer eller mineraler. Komplekse kulhydrater er fundet i hel-hvede fødevarer, og tager længere tid for maven at fordøje. I denne periode, langsom fordøjelse din krop er forsynet med konsekvent energi og du føler dig mæt længere.

Mejeri

Mejeriprodukter indeholder calcium og D-vitamin, men kan også øge dit kolesteroltal på grund af højt indhold af mættet fedt. Erstatte produkter, der bruger sødmælk med fedtfattig eller fedtfri fødevarer til at skære på mættet fedt. Disse omfatter is, hytteost, yoghurt og mælk. Ifølge den amerikanske Diabetes Association er din daglige mælk krav mellem 2 til 3 portioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com