Numi te kolon rensning

03/19/2014 by admin

Kolon rensning har for nylig genvundet berømmelse i en sløv, træt og overvægtige Amerika, lovende vægttab, lysere hud og en stigning i energi. Ideen er, at effektiviteten af dine fordøjelsessystemet bestemmer din generelle sundhed. Forarbejdede fødevarer, stress og manglende motion menes at fremme giftige oprustning i colon, der frigiver ind i blodbanen, forårsage sygdom og vægtøgning. Du kan øve dig sikker kolon udrensning med Numi te produkter, som vil støtte fordøjelsen og forhindre svaghed som du detox.

Grundlæggende

Sandheden er, at kolon rensning ikke stole så tungt på de produkter, der anvendes som det gør på forpligtelsen til at rense. Renser sidst overalt fra den ene dag til en måned, afhængigt af personen og deres niveau af erfaring med udrensning. Nogle mennesker vil forbruge smoothies eller juice, citron vand, te eller bare almindeligt vand for varigheden af deres Rens. Færre kalorier og næringsstoffer du spiser, jo større byrden løftes ud af dit fordøjelsessystem.

De forskellige blade og ingredienser, der anvendes til at give smag Numi te kan være gavnligt i en rense, fordi de er kendt for at fremme blodcirkulationen, fungerer som et diuretikum og indeholder antioxidanter. Antioxidanter reducere de skadelige virkninger af frie radikaler, hvilket gør fordøjelsen og fjernelse mere effektiv og sult pangs og udmattelse mindre hyppige. Numi teer er også økologiske og løsblade form, der indeholder en ubetydelig mængde kalorier, hvis nogen.

Sikkerhed

Forskning om kolon udrensning og fastende er stadig i begyndelsen faser, og ingen absolute svar kan blive givet om deres effektivitet. Tusindvis af mennesker hurtigt regelmæssigt, selv så ofte som en dag om ugen, mens andre rapport svimmelhed, feber, udmattelse, og andre symptomer, mens begrænsende fødeindtagelse for hurtigt eller rense. Historisk, har "fastende" ikke kun været sikker, men uundgåelig. Perioder med normal kost efterfulgt af perioder med udrensning eller faste var gavnlige, afspejler vaner af vores arter på et tidspunkt, hvor mange af vores kroniske sygdomme ikke eksisterede.

Te

Grøn te, hyben, ingefær og oolong te menes at fremme vægttab, hæmmer udviklingen af præ kræft celler, reducere "dårlige" kolesterol og øge immunforsvaret. De ontain antioxidanter, at kæmpe virus og bremse aldringsprocessen, fungere som diuretika, der kan rense nyrerne, fjerne urinsyre og reducere væskeophobning. Ingefær er kendt for sin evne til at lette bevægelse af stoffer gennem fordøjelseskanalen. Disse teer indeholder lavt at ingen koffein, en anden vigtig del af den renselsesproces.

Start

Husk at tage det langsomt. Udrensning kan forårsage intense følelser er så langt fra standard amerikanske kostvaner, som ofte omfatter overspisning tunge, forarbejdede fødevarer. Du vil sandsynligvis opleve sult pangs stærk nok til at ende din rense i et par timer. Brug sunde, økologiske teer til at rense, selv for 24 timer, kan bringe disciplin til både din krop og dit sind. Som med alle nye kostråd, bedes du kontakte din læge før du begynder en lav eller ingen-kalorie rense. Mere støtte og information du samler, jo bedre.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com