Hvordan man kan identificere risikofaktorer for nakkesmerter

02/06/2013 by admin

Hvordan man kan identificere risikofaktorer for nakkesmerter

Mens der er nogle ting du kan gøre for at forebygge smerter i nakken, er det vigtigt at huske på at der ikke kan være en indlysende årsag til dit ubehag. Dette betyder, at du ikke muligvis identificere specifikke faktorer for dine smerter. Som sådan, kan du finde det nødvendigt at behandle det med flere forskellige metoder, før du slår sig på noget, der virker. Læs om at lære at identificere risiko faktorer for nakkesmerter.

Instruktioner

• Pas på postural stamme, den mest almindelige årsag til smerter i nakken. Sidder i den samme stilling i lange perioder kan resultere i smerter i nakken. Nakkesmerter kan også være forårsaget af slouching, hunching over eller hælder til den ene side for længere perioder.

• Være opmærksomme på skulder og ryg spændinger. Begge dele kan føre til smerter over tid.

• Identificere risici til dit erhverv. Hvis du ofte løfte tunge genstande eller er i risiko for et slag eller fald, kan du i sidste ende fastholde en skade, der forårsager smerter i nakken. Sørg for du beskytte dig selv og udvise særlig omhu.

• Gennemgå en fuld check-up årligt, især hvis du er i øget risiko for knogleskørhed eller medfødte problemer. Hvis din læge registrerer eventuelle underliggende spørgsmål, søge behandling straks at forhindre problemer, der kan føre til smerter i nakken.

• Undersøge din livsstil for vaner, der kan føre til smerter. For eksempel, hvis du ofte sove på fly eller falde i søvn sidder på sofaen, kan du opleve nakkesmerter over tid. Ligeledes kan afstivningsmateriel en telefon mellem din skulder og øre også føre til nakkesmerter.

• Sørg for du har passende møbler i dit hjem. En pude, der ikke tilbyder tilstrækkelig hals støtte eller en computer stol, der er ubehageligt kan føre til dårlig kropsholdning og resultere i smerter i nakken.

• Brug afspændingsteknikker når du er under mental og følelsesmæssig stress. Stress er en større synderen i dårlige tilfælde af smerter i nakken.

Tips & advarsler

  • Bære tunge poser kan føre til nakke og rygsmerter. Hvis du ikke har noget valg og skal bære en tung belastning med dig, skal du vælge en rygsæk i stedet for en skulder taske, der ville lægge pres på en enkelt side af kroppen.
  • Selv om det er en god idé at gøre så meget som du kan for at identificere faktorer forårsage nakkesmerter, aldrig under selvstændige diagnosticere. Hvis du føler der er en chance for du kan have et alvorligt problem, konsultere en læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com