En hurtig Guide til Acne behandling under graviditet

01/13/2013 by admin

Under graviditet, kan en kvindes forhøjede hormonniveauer forårsage acne at blusse op eller gøre eksisterende acne værre. For kvinder, der ikke er gravid, er acne behandlet med receptpligtig eller over-the-counter medicin. Gravide kvinder, men er afskrækket fra at bruge de fleste stoffer på grund af den virkning, de kan få på det ufødte barn. Der er flere naturlige og over-the-counter behandlinger, der betragtes som sikre under graviditet, men det er altid tilrådeligt at se en hudlæge før ved hjælp af en behandling.

Medicin, der ikke bør anvendes under graviditet

Acutane eller isotretinoin, er en kraftfuld oral medicin anvendes til behandling af acne. Acutane har vist sig at forårsage fosterskader i 25 til 35 procent af børn født af kvinder, der bruger det under graviditet. Det øger også risikoen for spontan abort og spædbarnsdød.

Hormonbehandling som østrogen har vist sig for at være effektiv i behandling af acne for mange kvinder. Denne behandling anbefales dog ikke under graviditet, da det kan forårsage fosterskader.

Tetracyklin er en mundtlig antibiotikum anvendes til behandling af acne. Tetracyclin kan forårsage misfarvning af barnets blivende tænder samt hæmme knoglevækst. På grund af disse faktorer er det bedst at undgå disse antibiotika undtagen hvis anbefalet af en læge.

Retin-A er et aktuelt acne creme. Ikke nok viden om hvordan denne medicin kan påvirke et ufødt barn. Derfor, undgå denne medicin medmindre anvist ellers af en sundhedspleje udbyder.

Acne behandlinger, der kan anvendes under graviditet

Over-the-counter-produkter, der indeholder benzoylperoxid betragtes som sikre for gravide kvinder til at bruge. Nogle over-the-counter medicin indeholder salicylsyre, som bør undgås, læse så altid bestanddel listen af acne produkter, du overvejer. Og rådføre sig med en sundhedspleje udbyder før du bruger nogen over-the-counter acne behandling.

Tea tree olie, en æterisk olie stammer fra bladene af planten Melaleuca alternifolia, der ofte bruges til behandling af acne. Denne behandling, som kan gøres ved at kombinere 95 dele vand til 5 dele tea tree olie, har langt færre bivirkninger end benzoylperoxid. Dog ikke helt så effektivt som benzoylperoxid, er tea tree olie sikkert at anvende under graviditet.

Honning er en naturlig acne behandling, der kan også bruges under graviditeten på grund af sin antibakterielle egenskaber, der virker mod akne. Anvende honning til dit ansigt kan hjælpe med at dræbe acne-forårsager bakterier. Honning har ingen kendte bivirkninger, hvilket gør det et godt valg under graviditeten. Du skal blot anvende ren honning til dit ansigt, lad det sidde i et par minutter, derefter skylles ud med vand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com