Protein pulver farer

12/31/2012 by admin

Protein pulver farer

Proteinpulver er populære blandt vægt tab og bodybuilding skarer, der er potentielle farer i forbindelse med disse produkter, der kan påvirke forbrugerens sundhed. Ikke alle proteinpulver er lavet det samme, og mange af dem indeholder en bred vifte af kemikalier og tilsætningsstoffer til at forbedre smag eller udseende. Ikke kun det, men høje doser af protein kan føre til en overanstrengt nyre og lever.

Aspartam

Aspartam er tilføjet til nogle proteinpulver som et sødestof til at forbedre smag protein pulver. Men når aspartam er fordøjet i kroppen, det bryder ned i myresyre og formaldehyd. Myresyre er et lokalirriterende og formaldehyd forårsager nerveskader. Ikke alle proteinpulver indeholder aspartam, men nogle gør, så det er vigtigt at tjekke ingredienser af proteinpulver til at afgøre, hvorvidt det indeholder aspartam.

Andre kunstige sødestoffer

Nogle proteinpulver indeholder kunstige sødestoffer, der har potentiale til at frigive forskellige giftstoffer ind i blodbanen. Mens proteinpulver kan smage bedre, arbejde disse giftstoffer for at nedbryde den nervøse kropsvæv. I høje doser, og over tid, disse kunstige sødestoffer kan gøre skade på kroppen, resulterer i betydelige ændringer på nervesystemet.

Syre vask og aluminium indhold

Soja proteinpulver udgøre en trussel mod forbrugerne på grund af de betydelige mængder af skadelige kemikalier, der anvendes i skabelsesprocessen af soja proteinpulver. Især, soja er acid vasket, som giver mulighed for højt niveau af aluminium skal vises i den endelige pulver. Lysinoalanine er dannet ved syre vask så godt, og Hvornår spray tørret skaber nitrit, som er kendt for kræftfremkaldende stoffer, der forårsager kræft.

Leveren og nyreskader

Høje doser af proteinpulver over en lang periode forårsager stress på leveren og nyrerne. Fordi leveren og nyrerne og nedbryde proteiner, forårsager en alt for øget mængde af proteinindtag leveren og nyrerne til at arbejde hårdere for at kompensere. Overforbrug af proteinpulver kan hjælpe leversygdom, eller fiasko, samt nyresten, og nyresvigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com