Om Salmonella udbrud

01/07/2013 by admin

Salmonella infektion sygdomsudbrud er forårsaget af salmonellabakterier. Udbrud er spredt af vand og mad, der er blevet forurenet med afføring, der indeholder bakterier. Salmonellabakterier kan forårsage gastroenteritis eller tyfus.

Årsager

Ifølge Mayo Clinic, kan dyrs afføring forurene kød eller fjerkræ under slagtning processen. Frugter og grøntsager kan blive forurenet, hvis de kunstvandede eller vaskes med vand, der indeholder salmonella.

Risikofaktorer

Internationale rejsende, der besøger steder med dårlige sanitære forhold, såvel som ejere af fugle holdt som selskabsdyr eller krybdyr, har en højere risiko for at udvikle en salmonella infektion. Derudover kan mennesker i gruppen levevilkår have en højere risiko for en udbredt salmonella udbrud.

Gastroenteritis

Salmonellabakterier kan forårsage et udbrud af gastroenteritis, med symptomer, der omfatter opkastning, diarré, feber, mavesmerter, hovedpine og muskelsmerter.

Tyfus

Nogle typer af salmonella bakterier kan forårsage tyfus og bringe på en feber over 102 grader Fahrenheit, rejst Rosa pletter på brystet og hoste. Symptomer omfatter diarré, mental forvirring og en langsommere hjerterytme.

Test

Salmonella kan identificeres med test af afføringsprøver eller blod. Mange patienter tilbagesøge deres symptomer på det tidspunkt en taburet test, foreligger.

Behandlinger

Antibiotika kan ordineres for at bekæmpe bakterielle infektioner, der er forårsaget af salmonella.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com