Statslige sygesikring planer i Indiana

02/02/2013 by admin

Statslige sygesikring planer i Indiana

Med passage af 2010 sundhed reform lovforslaget og tilgængeligheden af flere offentlige bistandsprogrammer har Indiana beboere et stigende antal muligheder for at få sygesikring. Ud over private sygeforsikringer købt individuelt eller gennem en arbejdsgiver, beboere kan kvalificere sig til statslige sygesikring baseret på finansielle eller medicinske behov.

Hoosiers pleje

Indiana tilbyder Medicaid-programmet for dens indbyggere; Det er en stat og føderalt finansieret sundhedsprogram, der betaler fordele for overdækket tjenester, der leveres af deltagende læger, hospitaler og andre leverandører af sundhedsydelser. Selvom den føderale regering fører tilsyn med programmet, regulerer Indiana sin egen tilmelding og støtteberettigelse retningslinjer. Kvalitet til Medicaid eller Hoosiers pleje, skal du være en lovlig bopæl i Indiana fastlægges lægeligt eller økonomisk trængende af staten. Lægeligt trængende enkeltpersoner kan være gravid, deaktiveret eller lider af en igangværende sygdom som kræft eller tuberkulose. Staten accepterer økonomisk trængende familier og enkeltpersoner i programmet baseret på husstandens størrelse, indkomst og ressourcer.

CHIP

Børn i familier, der gør for meget at kvalificere sig til Medicaid men har indkomster under 250 procent af den føderale fattigdomsgrænse kan kvalificere sig til Indiana's children's Health Insurance Program eller CHIP. I modsætning til statens Medicaid program afhænger CHIP tilmelding støtteberettigelse udelukkende af husholdningernes indkomst. Ifølge IN.gov, har gennemførelsen af CHIP forsikret en yderligere 55.000 børn siden 2002, der ellers ville have været forsikret. CHIPPEN giver omfattende sundhedsmæssige fordele til børn, der omfatter dental og vision til gavn for gratis eller reduceret pris til forældre.

Den statslige PCIP

Indiana beboere med præ-eksisterende forhold behøver ikke at kigge efter assistance gennem føderale forud eksisterende tilstand swimmingpoolen eller PCIP. I stedet, Indiana tilbyder en stat-organiserede PCIP for personer, der ikke kan finde sundhed dækning andetsteds. PCIP arbejder med private forsikringsselskaber at give overkommelige præmier, som ikke diskriminerer baseret på historien om sundhed. Der er ingen venteperioder før dækning begynder, og indrullerede kan vælge mellem tre sygesikring planer, herunder en opsparingskonto-kvalificerende forsikring sundhedsplan med præmier fra så lavt som $174 pr. måned.

Fremtidige muligheder

Den økonomisk overkommelig pleje Act af 2010 omfatter love, der kræver hver amerikanske stat at etablere en sygeforsikring udveksling af januar 2014. Indiana begyndte at organisere sine exchange i januar 2011, på hvilket tidspunkt guvernør Mitch Daniels sagt at en anslået 1,4 millioner Indiana beboerne forventes at begynde at bruge udveksling, når det bliver tilgængeligt. Forsikring gennem udveksling vil ikke have nogen levetid eller årlige begrænsninger og vil ikke diskriminere præ-eksisterende forhold. Når regeringen exchange bliver tilgængelig, Indiana PCIP vil ophøre med at tilbyde forsikring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com