Hvad er farerne ved BCP?

02/27/2010 by admin

Hvad er farerne ved BCP?

Centers for Disease Control og forebyggelse rapporter at 11,6 millioner kvinder bruger p-piller i januar 2011. P-piller er den mest almindelige form for prævention til kvinder i mange lande og er 92-99 procent effektiv til at forebygge graviditet. Det er ikke uden problemer og farer og kvinder bør informeres om farerne ved fødsel kontrol forud for at gøre en beslutning om at anvende denne form for prævention.

Blodpropper

P-pillen kan forårsage blodpropper for kvinder, der tager det, især kvinder, der er over 35 eller røg. Ubehandlet blodpropper er farlige, hvis venstre ubehandlet. De kan bryde ud fra venen og forårsage et slagtilfælde eller aneurisme.

Stigning i blodtrykket

P-piller har vist sig at øge kvinders blodtryk, ifølge Mayo Clinic. Kvinder, der allerede har blodtryk spørgsmål bør tale med deres læge om en anden form for graviditet forebyggelse. Højt blodtryk kan føre til hjertesygdom eller slagtilfælde, svarende til blodpropper.

Øge risikoen for kræft

Nogle undersøgelser har vist en stigning i risikoen for brystkræft hos kvinder, der bruger p-pillen, ifølge Mayo Clinic. Dette er afhængig af varigheden af din p-piller brug og hvor lang tid der er gået, siden du sidst brugte p-piller. Andre undersøgelser tyder på din risiko for brystkræft vender tilbage til normal efter 10 års ophørte pille brug.

Hovedpine

Forhøjelsen af hormoner fra p-piller kan føre til hovedpine hos nogle kvinder. Kvinder, der er tilbøjelige til at migræne eller stress hovedpine kan mærke deres hovedpine bliver værre, mens de tager p-pillen.

Barnløshed

Negative effekter på fertilitet er mere sandsynligt, jo længere en kvinde tager p-pillen. Toni Weshchler, M.S. og forfatter af "Tager gebyr for din fertilitet" stater tager BCP kan oprette permanente ændringer i din ægløsning og menstruation cyklus. Det kan også ødelægge celler, der producerer livmoderslimhinden, at skabe en "vejbane" for sædceller at møde et æg og befrugte. Mens disse celler kan reparere sig selv over tid, bliver nogle kvinder nødt til at bruge intrauterin insemination til at blive gravid efter brug af p-piller.

Ingen beskyttelse mod seksuelt overførte sygdomme

P-pillen beskytter kvinder mod kun at blive gravid. P-piller giver ikke nogen beskyttelse mod seksuelt overførte sygdomme, herunder HIV. Kvinder, der ikke tager yderligere forholdsregler ved at bruge kondomer eller screening partnere for sygdomme risikerer at indgå disse sygdomme efter ubeskyttet samleje.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com