Hvordan man kan styrke en Toddler immunsystemet naturligt

09/30/2016 by admin

Ser det ud som om dit barn er en drippy, snottet rod hele vinteren lang? Vintermånederne er synonymt med forkølelse og influenza. Hele vinteren lang, tilbringer forældrene deres dage, tørre næser, undervise små til at dække deres hoste og dybest set beroligende og trøstende elendige små drenge og piger. Sygdom er en uundgåelig del af livet, men du kan tage skridt til at styrke dit barns immunsystem. Og det kan gøres naturligt, uden dyre kunstig kosttilskud.

Instruktioner

• Lad dem hvile. Selv om det kan synes så indlysende, er søvn dit barns bedste våben til at bekæmpe sygdom. Under søvn, dit barns krop reparerer sig selv og forbereder til næste dag. Søvn er også en stress-neddeler. Det kan synes svært at tro din giggly lille barn har nogen stress, men hverdagens forhindringer forårsage nogle spændinger i dit lille en. Stress kan svække en immunsystemet betydeligt.

• Få dem flytte. Resten er afgørende for dine buksetrold sundt immunsystem, men så er motion. Småbørn er aktive af natur, så det ikke tage meget til at følge dette tip. Motion styrker hjertet og muskler, så dit barns krop til at reducere stress og bekæmpe sygdomme. Tag dig tid til at spille udenfor, hvor dit barn kan nyde solen og absorberer naturlige kilder til vitamin D.

• Få dem til at spise deres veggies. Lettere sagt end gjort for de fleste småbørn, højre? Sunde fødevarer, herunder friske frugter og grøntsager, fuldkorn og magert protein, har de relevante vitaminer til at holde dit barns krop kører i topform. Vand er den bedste immun-styrke drik for dit lille en. Appelsinjuice kan prale af C-vitamin, men kontrollere, hvor meget sukker er blevet tilføjet. Læs etiketten, og kigge efter sætninger såsom "100% juice" eller "ingen tilsat sukker."

• Lad dem have te. Det lyder skørt, men en daglig lille kop grøn te kan øge dit barns immunitet. Grøn te er fuld af antioxidanter og antigener, som afværge forkølelse og influenza, Ifølge National Academy of Science. Selv om grøn te indeholder små koffein, hvis du finder dit barn rastløs efter te, er koffein-fri grøn te tilgængelige. Børn i andre lande såsom Storbritannien og Kina, begynder at drikke te i en ung alder. Te udbydes på snack tid er traditionelle og forventede. Så hvorfor ikke gøre din næste "tea party" lidt mere realistisk-- og styrke dit barns immunsystem i processen.

Tips & advarsler

  • "Glade barn er et sundt barn," siger det. Krop og sind arbejder tæt sammen, så sørg for du grine og have det sjovt med dit barn hver dag.
  • Før jeg giver dit barn en homøopatisk naturlægemidler designet til at øge immunitet, altid sørg for ingredienser og dosering er sikker.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com