Hurtigste måde at tabe sig i en uge

09/25/2016 by admin

For de fleste mennesker er vægttabet aldrig en nem ting at gøre. Det kræver hårdt arbejde, disciplin og engagement i at nå dit mål. Når det kommer til at tabe sig i en uge, indsatserne stige pludselig, og du skal have stor mental og fysisk styrke.

Eliminering

For at tabe sig i en uge, eller i en tidsramme for sags skyld, skal du oprette en kaloriefattige underskud. Dette betyder, at du brænder flere kalorier end du indtager. For at gøre dette, fjerne alle de højt fedtindhold fødevarer, friturestegte fødevarer, forarbejdede fødevarer og raffinerede fødevarer fra din kost. De energi tæt og har ingen forløsende kvaliteter. I stedet Spis frugt, grøntsager, magert kød, fedtfattige mejeriprodukter, fuldkorn og bønner. Disse fødevarer er næringsstof tæt, højt fiberindhold og er gode kilder til protein og kulhydrater.

Indtagelse af vand

De kalorier, du spiser i form af væsker kan også tilføje, og de tæller lige så meget som fødevarer kalorier. For at tabe sig i en uge, fjerne alle de flydende drikkevarer i din kost, der er høj i kalorier som sodavand, alkohol, forarbejdede frugtsaft, sødet te og sukkersød kaffe. Erstatte dem med vand, fordi det har ingen kalorier og kan også hjælpe dig med at holde hydreret. Institute of Medicine anbefaler, at kvinder får 2,7 samlede liter vand en dag og mænd få 3,7 liter om dagen.

Små måltider

Når du gå lange perioder uden at spise, er du tilbøjelig til over spise når aftensmad tid ruller rundt. Dette kan skade dine chancer for at tabe sig i en uge. Holde din sult, kontrolleret og opretholde ensartede energi niveauer, spise et lille måltid hver 2-3 timer i løbet af dagen. Gøre disse måltider en balance af proteiner, kulhydrater og fedtstoffer. Et eksempel på et måltid er en kalkun bryst sandwich med hele korn brød og olivenolie dressing.

Kardiovaskulær Trænings

At opnå en kaloriefattige underskud også afhænger af hjerte-kar-træning. Det kan brænde et stort antal kalorier i en kort tid. Eksempler på denne form for motion løb, cykling, svømning, elliptiske uddannelse, reb hoppe, trappe træde og roning. Gøre cardio hver dag i mindst 60 minutter. For at øge din kaloriefattige udgifter endnu mere, gøre intervaltræning. For at gøre dette, start med en 10 til 15 minutters opvarmning i en let tempo. Så gå på omkring 75% af all-out indsats for 60 sekunder. Komme tilbage ned til en lysintensitet i 60 sekunder, så gå på 75% igen efter 60 sekunder. Skiftevis frem og tilbage 15 til 20 gange og slut af med en 10 til 15 minutters lysintensitet cool-down.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com