Hvor længe holder kønsvorter?

11/28/2012 by admin

Hvad er kønsvorter?

Kønsvorter er forårsaget af det humane papillomavirus, smertefulde, kødfarvet bump eller blomkål-formede knopper, der har været kendt for at forårsage livmoderhalskræft hos kvinder. Mens kønsvorter nogle gange forårsager ingen symptomer og kan være vanskelige at se med det blotte øje, de undertiden kan danne i klynger og kan forårsage smerte og selv svært ved at blive gravid.

Kønsvorter er diagnosticeret først ved at tage en sygehistorie, herunder enhver historie af symptomer, datoen for sidste STD test, og hvis du har haft HPV-vaccinen. En læge vil også bruge en celleprøve for at teste for tilstedeværelsen af det humane papillomavirus. En anden mulighed er at anvende eddikesyre til et område af kønsorganerne. Hvis vorter er til stede, vil de bliver hvide, når syren anvendes, hvilket gør dem mere synlige.

Behandlinger og restitutionstid

Hvor hurtigt kønsvorter er ryddet ofte afhænger af behandlingsmetoden bruges til at helbrede dem. Fordi kønsvorter er en virus, ikke en bakterie, kan de behandles ved hjælp af antibiotika. For eksempel, en behandling er podophyllin harpiks, som er en væske, der anvendes til vorter på en lægens kontor og er vaskes fire timer senere. Flere programmer kan være påkrævet, før vorterne gå væk helt, hvilket kan tage op til fire uger. En svækket form af flydende, podopfilox lotion/gel kan også anvendes i hjemmet, på en tidsplan for to gange om dagen for tre dage, derefter fire dage uden ansøgning. Denne behandling tager normalt fire uger at blive effektive.

Yderligere behandlinger for vorte fjernelse

Følgende behandlinger anvendes til straks at fjerne vorter. Mens dette ikke forhindrer gentagelser, fjerner en nuværende breakout af vorter.

Cryocautery indebærer at bruge flydende kvælstof til at fryse vorter, der ofte opstå igen. Denne behandling anvendes hver en til tre uger, og kan straks fjerne vorter, afhængigt af effektiviteten af behandlingen.

Laser behandlinger fokuserer på talrige eller behandling-resistent vorter for øjeblikkelig fjernelse.

Kirurgisk fjernelse, hvor en læge fjerner vorte via en skalpel eller lancet under lokalbedøvelse.

I mangel af behandling, kan kønsvorter tage måneder til et år til at helbrede. Derfor er det vigtigt at søge øjeblikkelig behandling, så snart symptomerne er noteret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com