Typer af TEN

11/23/2012 by admin

Typer af TEN

TEN er en forkortelse for transkutan elektrisk nervestimulation. Denne type behandling stimulerer stedet af smerte med elektriske impulser, reducere smerte og erstatte det med en sensation svarende til massage. TEN er drevet af justerbar power enheder og kan bruges i sundhedssektoren indstillinger eller i patientens hjem. TENS bruges til at hjælpe med at styre smerter forbundet med sygdomme som gigt, iskias, post-operative smerter eller skader.

Konventionelle

Konventionelle transeuropæiske net er en høj frekvens, lav intensitet form af elektrisk stimulation, der kan tolereres i flere timer. Smertelindring generelt er forbundet med konventionelle TEN ikke vare så længe som med andre typer af TEN behandlinger. Elektriske impulser leveres via elektroder placeret på huden i nærheden af det berørte område. Elektroderne er knyttet til en regulerbar strømforsyning, generelt små i størrelse. Elektroder varierer i størrelse efter at webstedet, de skal dække.

Perkutan

Perkutan elektrisk nervestimulation, KUGLEPENNE, svarer til konventionelle TEN, men metoden levering varierer lidt. Stedet for at bruge elektroder, leverer PENNE elektriske impulser gennem en nål, som er indsat under huden og ind i det bløde væv i kroppen. PENNE behandling leverer impulser mere effektivt på nerverne, fordi det omgår barrieren på huden.

Akupunktur-lignende

Akupunktur-lignende TEN'ERNE er meget lig den konventionelle form. Impulser leveres via elektroder som med konventionelle TEN; frekvensen er lav men intensitet er højere. Denne form for TENS behandling kan tolereres af de fleste patienter for 20 - 30 minutters sessioner. Pain relief effekter er generelt længere varig end med konventionelle TEN, men patienter kan vælge konventionel behandling fordi akupunktur-lignende behandling kan være smertefuldt og ubehageligt.

At vælge en Type

Type tocifret behandling valgt varierer afhængigt af specifikke tilstand behandles, tolerance og patientens præference. Behandlinger er ofte leveres i en sundhedssektoren indstilling som en rehabilitering facilitet eller atletisk træningsanlæg, eller de kan være selvstændige administreres af patient i hjemmet. En læge bør høres forud for starten af enhver form for TENS behandling. Medicinsk personale kan hjælpe patienter vælger den mest effektive form for TENS enhed for deres specifikke behov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com