Hvad er fordelene ved Slippery Elm Bark for Colitisis?

05/18/2010 by admin

Colitis ulcerosa er en sygdom karakteriseret ved hævelse og sår på foring af tyktarmen (tyktarmen og endetarmen). Symptomer kan inkludere abdominal oppustethed, mavesmerter, blodig afføring, diarré og øget intestinal gas. Mange ting kan forårsage colitis, herunder infektioner, betændelse på grund af dårlig ernæring, manglende blodgennemstrømning og stråling i tyktarmen. Slippery elm siges at være effektiv i at hjælpe dette problem.

Mere om Colitis

Colitis kan diagnosticeres ved at indsætte en fleksibel slange ind i tyktarmen og leder efter betændelse i tyktarmen. Dette kaldes en koloskopi. Prognosen varierer med hver person, afhængig af sværhedsgraden. Komplikationer kan omfatte blødninger, hul i tyktarmen og inficerede sår.

Historie

Slippery elm (Ulmus fulva) er en urtemedicin, der er blevet brugt af indianere i århundreder. Selv om der har været lidt videnskabelig forskning på slippery elm, har mange mennesker hævdet at bruge det med succes. Det kan bruges udvortes til at lindre symptomerne på sår, bylder, sår, forbrændinger og hud betændelse. Det er også blevet taget af munden for hoste, ondt i halsen, diarré og maveproblemer.

Funktioner

Slippery elm indeholder planteslim, som bliver en behændig gel når blandet med vand. Slippery elm frakker og lindrer betændelse i munden, hals, mave og tarme. I tilfælde af colitis dækker Slim kolon, reducere inflammation og lette smerter. Ud over den helbredende egenskaber af gelen, kan det også tilbyde antioxidanter, der kan lette inflammatoriske tarm betingelser.

Brug

For at bruge elm, rød for colitis, skal den indre bark tørret og pulveriseret. Det kan gøres, til tabletter og kapsler, i fint pulveriseret bark for at lave te eller ekstrakter eller i groft pulveriserede bark for omslag. Slippery elm er betragtes som sikre for både børn og voksne.

Forholdsregler

Mens slippery elm i sig selv er kendt for at være sikker, kan urter interagere med andre urter, kosttilskud eller medicin. Yderligere, fordi det frakker fordøjelseskanalen, det kan forsinke absorptionen af andre lægemidler eller urter. Slippery elm menes at være sikker i graviditet og under amning, men den ydre bark elm Tree kan indeholde kemikalier, der kan øge risikoen for abort, så det kan være bedst for gravide kvinder til at undgå slippery elm. Det er altid bedst at tage urter under tilsyn af en sundhedspleje udbyder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com