Vende Roux da Y gastrisk Bypass operation

05/20/2010 by admin

Roux da Y identifikation

Roux-en-y gastrisk bypass operation får sit navn fra figuren dannet af kirurgi, en Y-form. Med denne type operation, de fleste af maven er koblet fra spiserøret, efterlod kun en lille pose til at holde mad. Dette forårsager patienter til at føle sig fuld efter spise små mængder af mad. Anden del af operationen involverer forbinder denne lille mave pose til tolvfingertarmen, som er den midterste del af tyndtarmen. Ved at springe den første del af tyndtarmen, begrænser kirurgi, hvor meget mad kan absorberes af tarmen, hvilket yderligere sænker kaloriefattige absorption.

Roux-en-y tilbageførsel

Fordi alle maven og tarmen efterlades i kroppen efter roux-en-y gastrisk bypass operation, indebærer vende handlingen primært gentilslutning maven og tyndtarmen. Dette betyder, at den lille mave pose skal afbrudt fra duodenum og genoprettet til resten af maven. Den vigtigste del af maven (som havde været afbrudt, fra spiserøret) har stadig sin tilslutning til begyndelsen af tyndtarmen. For at gøre dette, kirurgen skærer den lille mave pose fra duodenum, forlader så meget væv intakt som muligt, og derefter enten suturer eller hæfteklammer det tilbage på plads med resten af maven. Hul i duodenum (hvor posen havde været vedlagt) har også til at være sutureres lukket for at forhindre fordøjelsesenzymer fra utætte i hele underlivet.

Årsager til tilbageførsel og mulige komplikationer

Der er mange grunde til hvorfor roux-en-y kirurgi kunne skal vendes. Patienten kunne nå hans eller hendes vægttab mål og ikke længere har brug for den ændrede fordøjelseskanalen. I tilfælde af en kvindelig patient, kan hun ønsker at blive gravid, og som følge heraf skal løfte de kost og ernæringsmæssige grænser, som disse foranstaltninger giver. Undertiden gastrisk bypass operation kan efterlade en patient fejlernærede. Endelig, i nogle tilfælde den oprindelige roux-en-y kirurgi er ikke vellykket og resultater i indre blødning, i hvilket tilfælde kirurgi skal vendes for at forhindre yderligere skade. Indre blødning er en risiko med den omvendte procedure samt, ud over bakteriel infektion i operationsstedet og skader på væv i fordøjelsessystemet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com