Hvordan man skal behandle en trykluft/klemt Nerve

05/17/2013 by admin

Hvordan man skal behandle en trykluft/klemt Nerve

Hvordan til at behandle en trykluft/klemt Nerve. Mange gange din krop lægger for meget pres på nerver, dette resulterer i dem bliver komprimeret eller i populær hver dag folkesprog klemt. At slippe af komprimeret/klemt nerver læse på.

Instruktioner

• En klemt eller komprimeret Nerve opstår når for meget pres på denne nerve. Risikofaktorer omfatter dårlig kropsholdning, overforbrug, fedme og arvelighed. For at hjælpe med at forhindre en komprimeret/klemt nerve ophold på en sund vægt, holde god kropsholdning og tage hyppige pauser fra gentagne bevægelser.

• Hvis du har udviklet en klemt/komprimeret Nerve kan du prøve nogle strækker sig til at tage presset af nerven. Brug denne i samarbejde med en OTC smertestillende medicin. Det meste af tiden klemt komprimeret/nerver korrekte selv med masser af hvile og tid. Tage det roligt i et stykke tid og hvis du skal lave gentagne bevægelser tage disse hyppige pauser.

• Brug af is og varme er også anbefales. Tage en ispose og holde det på Knib / komprimeret nerve i ca 20 minutter og derefter skifte til en varm, fugtig håndklæde. Gør dette for et par timer og smerten bør stilne. Disse teknikker både øge omløb til området, som øger den helbredende proces. Ice er også nyttige for anti-betændelse teknikker.

• Hvis en klemt / komprimeret Nerve modstår dit forsøg på at slippe af med det for et par dage, det er tid til at give op og se en læge. Læger kan ordinere mere intensiv Fysioterapi end stretching og indsprøjtninger for smerte.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com