Sådan Control Nits

05/30/2013 by admin

Sådan Control Nits

Hovedlus er en smitsom tilstand, hvor små insekter bosat på hovedbunden. I de fleste tilfælde lus spreder på grund af tæt kontakt mellem individer. Det er særlig udbredt i grundskoler, på grund af nærhed af studerende. Kontrollerende nits kan opnås med kun få simpel foranstaltninger.

Instruktioner

• Være alert for hovedlus symptomer. En måde at styre nits er ved at være klar over denne situation fra starten. Hvis du har et barn, der deltager i en skole oplever et udbrud af hovedlus, se ud for afslørende symptomer som rastløshed, kløe og udseendet af en sort skæl eller pulver på skuldre, nakke og puder og sengetøj.

• Undersøge dit barns hovedbund nøje og grundigt, begynder bag nakken og flytte til forsiden. Hvis det er nødvendigt, bruge en lup. Nit er grålig i farven og er ca 1/8 af en tomme i længden.

• Slippe af æg i håret. Før du bruger nit kam, dab kam i bivoks eller i olivenolie. Begge disse stoffer kan gøre processen til fjernelse af betydeligt lettere. Kigge efter en robust metal kam i stedet for en plastik, som er stærkere og derfor mere lydhør.

• Anvende lus medicin. Kigge efter lusemiddel, der er specielt beregnet til at dræbe lus. Til længere hår, kan det være gavnligt at bruge to hele flasker af medicinen. Bortset fra lusemiddel omfatter andre medicineret muligheder creme skylninger, shampoo og cremer. Der er både receptpligtig og over-the-counter sorter.

• Skift til ren påklædning efter lus behandling. Det er også vigtigt at Maskinvask alle inficerede tøj og sengetøj. Brug rengøringsmiddel og varmt vand; En høj temperatur på mindst 150 grader Fahrenheit anbefales. Udnytte den varme cyklus for minimum 20 minutter til tørring. Tørres tøj elementer, der kan bearbejdes vasket. Disse handlinger er nyttige for at stoppe nits breder sig til andre.

• Gentag kæmning proceduren. For at sikre, at lus er et levn fra fortiden, grundigt frisere håret med en metal kam en gang mere. Efter at nit kamme, sættetid dem i enten Lysol eller sprit i ca en time til dybt at sterilisere dem. Hvis du ikke har Lysol eller sprit, vaske kamme med varmt vand og sæbe og lægge dem i fryseren i to dage.

• Vakuum dine møbler og gulv. Med en lus angreb er der ingen fortælle hvilke dele af huset er inficeret. Grundigt vakuum møbler, især sofaer og lænestole. Undgå brug af fumigeringsmidler sprays, der kan være giftige.

Tips & advarsler

  • Den nemmeste måde at styre nits er ved at undgå at få dem i første omgang. Undlade at dele personlige genstande, såsom kamme, børster, tørklæder, hatte, hovedtelefoner og hårspænder.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com