Hvad er faren ved at spise grapefrugt?

06/04/2013 by admin

Hvad er faren ved at spise grapefrugt?

Selvom grapefrugt kan være et sundt valg, da det indeholder C-vitamin og fiber, kan det være skadeligt for nogle - især dem, der tager særlig medicin. Spørg din læge, hvis du spiser grapefrugt regelmæssigt for at sikre det er sikkert for dig.

Fad slankekure

Spise grapefrugt hyppigt for at tabe sig er et farligt valg med hensyn til dit helbred. Ifølge den amerikanske diætetiske Association (ADA), kan ingen single-mad eller single-fødevaregruppe kost healthfully smelte fedt væk og holde det ud.

Medicin konflikter

Hele grapefrugt og grapefrugtjuice er kendt for at påvirke den måde visse stoffer optages i kroppen og liste over medicin voksende, hedder ADA.

Kræft

Ifølge National Institutes of Health, kan grapefrugt indtagelse øge risikoen for brystkræft blandt postmenopausale kvinder. Check med din læge for at se om grapefrugt forbrug kan være skadelige for dig.

Lokalirriterende

Citronsyre i grapefrugt (såvel som andre citrusfrugter som citroner og appelsiner) kan forårsage irritation i mund og hals når der spises.

Grapefrugt Juice effekt

Ifølge University of Florida, har forskere dokumenteret den såkaldte grapefrugt Juice effekt, som kan øge optagelsen af visse lægemidler og føre til overdosis. På grund af dette, ville det være klogt at kun tage medicin med vand og undgå at spise grapefrugt, mens de er ved at blive absorberet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com