Hvad der skal bruges i stedet for Styrofoam

09/19/2016 by admin

Ved hjælp af Styrofoam er et meget kontroversielt emne. Styrofoam er nonbiodegradable og mens ikke helt skadelige for planeten, produktet kan tage op til 500 år at bryde i lossepladser, hvilket gør dem en stor del af overfill problemet. Som et resultat folk har udviklet alternativer til Styrofoam, der hjælper med at reducere affald og toksiner forårsaget af Styrofoams vigtigste komponent, styren.

Papir kopper

Mens du bruger papir kopper stadig skaber overskydende affald, er de et ideelt alternativ til Styrofoam, da de kan genbruges efter brug og er biologisk nedbrydeligt. Papirprodukt vil ikke være til fare for dyr som Styrofoam, som dyr fejltagelse for mad. Styrofoam frigiver toksiner når opvarmet (eksempel: smeltende produktet når opvarmes i mikrobølgeovn, frigiver toksiner i fødevarer), at gøre papir kopper et fornuftigt alternativ.

Biologisk nedbrydelig emballage

Tak til virksomheder som Styrophobia, en producent af plante-baserede bionedbrydeligt beholdere, kopper og poser, kan USAs besættelse med take-out forblive planet venlige. Styrophobias produkter er fremstillet af sukkerrør, reed græs, majs og kartofler, gør produkterne sikkert engangs og sikker at bruge.

Genanvendeligt produkt

Genanvendelige produkter er den mest miljømæssigt effektive og sikreste alternativer Styrofoam. At bringe din egen shopping taske til købmanden eller en kaffekop til Starbucks arbejder for at reducere brugen af Styrofoam. Mens disse produkter oprindeligt kan være dyrere, vil alt i alt du spare penge som mange detailhandlere give rabatter for dem, der indfører i deres egen udføre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com