Løsninger til løs hud på lår

05/16/2013 by admin

Hurtigt vægttab kan resultere i grimme løs hud i områder hvor det mest dramatiske fald i størrelse finder sted. Bovsnitte, biceps, mave og lår er alle brændpunkter. Selv konstant, lægeligt overvåget vægttab har denne effekt, hvis patienten var sygeligt overvægtige. Ekstreme tilfælde kræver ofte operation.

Ernæring

Huden er kroppens største organ, og det afhænger af celle produktion for sin generelle sundhed. Brændstoffet, der driver denne celle produktion kommer fra hvad du spiser. Balance din kost. Undgå fristelsen til at fjerne fedt fra din kost. Reservere en lille mængde af din daglige kost for sunde fedtstoffer og gode olier.

Fugtighedscreme

Eksfoliere flere gange om ugen til at fjerne døde hudceller og fremme produktionen af nye hud. Låse i hudens naturlige olier med en kvalitet fugtighedscreme.

Motion

Resterende genstridige fedt er undertiden forveksles med løs hud. Under vægttab, især hvis vægttabet var hurtig, en vis mængde af lean muskelmasse er tabt sammen med fedt, hvilket reducerer den sunde bulk under huden. Målrettet motion sammen med afbalanceret kost kan gendanne muskler og mindske eller fjerne sidst af fedt.

Massage

Som peeling, massage stimulerer huden og de olier, der anvendes tilføje en fugt lag for at holde huden sund og lyse.

Kirurgi

Der er to typer af lår elevatorer. En medial låret lift fokuserer på området inderlåret. Dette sker uafhængigt af eller i forbindelse med en ydre låret lift. Liposuction at fjerne enhver resterende fedt hjælper med til at forme konturerne af benet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com