Hvordan man forebygger Peritonitis

06/13/2013 by admin

Peritonitis er den sygdom, der påvirker en persons abdominal vægge. Peritonitis sker når vævet omkring din abdominal vægge bliver betændt og irriteret. Dette kan forårsage andre mere alvorlige problemer, så det er vigtigt du prøve dit bedste for at forhindre det i at ske.

Instruktioner

Hvordan man forebygger Peritonitis

• Tage antibiotika, hvis du har en tilstand, der kan føre til bughindebetændelse. Peritonitis opstår typisk, når du har en tilstand som leversvigt. Hvis du tager antibiotika, kan du generelt forhindre peritonitis fra yderligere komplicerer din eksisterende betingelser.

• Brug steril teknik, når behandling af dine andre betingelser. Hvis du har en lidelse, der er kendt for at potentielt føre til bughindebetændelse, bruge steriliseret værktøjer og gaze kun for at behandle andre betingelser. Hvis du gennemgår peritonealdialyse, bruge udstyr, der har været korrekt steriliseres for at undgå infektion og peritonitis.

• Tal med din læge eller kirurg om dine bekymringer om anskaffelse af bughindebetændelse. Sundhedspersonalet bør udvise stor omhu om dine bekymringer og hjælp du undgå dette yderligere lidelse ved hjælp af ethvert muligt skridt.

• Tillader din krop at have ordentlig tid til at helbrede fra dine andre betingelser. Ikke bare hoppe tilbage i arbejde eller fysiske aktiviteter efter du har haft kirurgi eller en tilstand, der ofte fører til bughindebetændelse. Hvis du giver din krop rigelig tid til at komme, vil det mindske dine chancer for at erhverve peritonitis.

• Har regelmæssige check ups af din læge til at kontrollere på dine andre betingelser og sørg for at du ikke går ned vej til erhvervelse af bughindebetændelse. Du kan som regel fortælle, hvis du har begyndelsen stadier af denne sygdom ved at føle på ydersiden af din mave. Peritonitis vil forårsage foring af maven bliver hård eller fast.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com