Vægt tab præmie ideer

06/14/2013 by admin

Vægt tab præmie ideer

Vægttab er en forandring i deres liv der kræver tid og dedikation. Efter først kan par uger, opretholde en lavere kalorieindhold kost og motion være svært. Opsætning af vægt tab præmier forbundet med vægttab mål er én måde at fastholde fokus på det endelige mål. Kvinder, mænd, teenagere og børn har vægtproblemer. Vægt tab præmier bør være specifikke for situationen.

Vægt tab præmier for kvinder

Opsætning af små mål hele vægt tab rejse er vigtigt at holde sig til en kost og motion program. Mål kan indstilles på fem eller ti-pund intervaller med præmier knyttet til hver milepæl. Milepæl præmier kan omfatte en manicure, pedicure eller spa behandling af valg.

Når større mål på 25, 50 eller flere pund opfyldes, kan større belønninger være forbundet med disse resultater. Større præmier som weekendture til at se gamle venner er ideelle.

I tilfælde af ekstreme vægttab 100 pounds eller mere, kan overskydende hud påvirke kropsbillede og selvværd. Efter at holde vægten for et år eller mere, kunne ultimate vægt tab prisen være en Fedtsugning eller anden kosmetisk kirurgi.

Mænd bliver belønnet for at tabe sig

Mænd kan tabe sig hurtigere end kvinder, men det betyder ikke, de ikke skal have en belønningssystem sat op til møde vægttab mål. Mænd, der balance mellem arbejde og familieliv kan belønne sig selv med en dag ud af arbejde for lidt hvile og afslapning. Hvis en hel dag ikke er en mulighed, er en udvidet frokost på en nærliggende biograf et godt alternativ for at møde en kort sigt vægttab mål.

For mænd, der har langsigtede vægttab mål, kombinerer en aktiv ferie med sjov og fest. Aktiv ferie ideer omfatter vandreture og camping.

Teen vægt tab incitamenter

Ifølge Centers for Disease Control, er omkring 18 procent af teenagere mellem 12 og 19 år gamle overvægtige. Stikning med et vægttab plan er vanskeligt for voksne, endsige teenagere, der har et fuldt liv og skole tidsplan. Incitamenter for teenagere vægttabet kan omfatte en shoppingtur til nyt tøj eller en tur til at besøge venner og familie. Vægttab kan også forårsage skostørrelse til at ændre, så smide et par par nye sko til at gå med slankere outfits.

Kid-venlige vægt tab belønninger

Børn kan have svært ved at forstå hvorfor vægttab er vigtigt. Endnu, med mere end 19 procent af børn aldre 6 til 11 lider af fedme, forældre kan står over for den vanskelige opgave at motivere børn til at tabe sig. Vægttab mål for børn bør centreret på små ændringer, som du vælger sunde snacks, med belønninger undervejs. Penge er en motiverende, kid-venlige vægt tab belønning. For hvert mål, en barn opnår, kunne han modtage én dollar. Små præmier bør også være tilgængelige for vægt tab relaterede resultater som drikker nok vand og motion hver dag. Præmier kan være knyttet til præstation, herunder en ny vandflaske eller en ny cykelhjelm.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com