Hvordan til at sove efter cervikal halskirurgi

03/01/2010 by admin

Alt hvad du gør efter rygsøjlen kirurgi bidrager til din samlede opsving og resultat af indgrebet. Kirurgiske procedurer på halshvirvelsøjlen omfatter spinal fusion, disk udskiftning, lamindectomy og discectomy. Hver procedure har en forskellig grad af invasionsevne og længden af restitutionstid. Uanset hvilken procedure du har haft, ønsker du at sikre, du ikke vride din rygsøjle, når sove.

Instruktioner

Hvordan til at sove efter cervikal halskirurgi

• Anbring den cervikale krave rundt om halsen. Det skal være sikker, men ikke for stramt. Du ønsker ikke at føle som om din vejrtrækning er at være trange, men du ønsker at begrænse bevægelser med nakken.

• Sidder på kanten af sengen og så ligge ned langsomt. Du måske har brug for nogen til at hjælpe dig med at undgå enhver belastning på ryggen. Da du har brug at pivotere fra siddende position med din øvre krop vinkelret på sengen, skal du rotere dine balder samtidigt med at overbringe benene på sengen. Sidde tæt nok til at hovedet af sengen for at være i den rigtige position for liggende ned en gang du har hængslet.

• Løgn tilbage i en pude. Folk ønsker forskellige niveauer af hældning, når sove. På hospitalet, kan du bede en sygeplejerske til at hæve hovedet af sengen, så det er nemmere for dig at lean tilbage. Hjemme, bede om hjælp i at støtte din ryg, så du ikke stamme din nakke, når du sænker dig selv. Hvis sengen er justerbar, få hjælp med hældning.

• Læg en pude under knæene. Dette eliminerer yderligere stress i nederste del af ryggen og holder de spinal kurver i deres normale position.

• Du skal sove på ryggen, medmindre ellers anvist af lægen. Hvis du skal flytte eller rulle mens du sover for at undgå stivhed, bede om hjælp med en "log roll." I en log roll Drej dine hofter, skuldre og nakke samtidig, at holde din rygsøjle lige. Forvent at sove i korte perioder og vågner ofte på grund af smerter og ubehag.

• Tage smertestillende medicin som ordineret og nødvendige. Dette vil hjælpe dine muskler slappe af, reducere smerte og hjælper du sover bedre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com