Symptomer på allergi til kylling

03/17/2010 by admin

En allergi er karakteriseret som en immunsystemet. Allergener er, hvad immunforsvaret reagerer på. Allergener er ellers uskadelige stoffer i miljøet. Allergener kan være alt fra støv, dyrehår, insekt gift og planter til visse fødevarer. Nogle mennesker kan være allergiske over for mere end én ting. Det menes af forskere at miljø og gener er årsag til allergi.

Kylling allergi

Kylling allergi opstår, når immunsystemet reagerer negativt på kontakt med kyllinger. De forskellige dele af kylling, som fjer, hud, afføring og kød, er forbundet med allergi. Allergiske reaktioner opstår, når immunsystemet producerer IgE, et antistof ud over histamin, ved kontakt med allergenet, forårsage kroppen til at vise en ekstrem inflammatorisk reaktion. Symptomerne varierer og kan være hud eller luftveje symptomer. Kylling allergier er ikke så udbredt som andre fødevareallergi som kylling, selv ikke er på listen mad omtales som de "store otte", der tegner sig for 90 procent af alle fødevareallergi. Selv om æg er på listen over "big 8", betyder bliver allergisk over for æg ikke nødvendigvis en person er allergisk over for kylling, som de er to separate allergi. Når folk er allergiske overfor både æg og kylling, er det kendt som fugl-æg syndrom.

Eksterne symptomer

Følgende er nogle ydre symptomer på kylling allergi: løbende næse, kløe i næse, hævelse af øjne, kløende hud, rødlig hud, udslæt og welts hud, eksem, kløende øjne, rindende øjne, røde øjne, nældefeber og acne. Tidspunktet for symptomdebut varierer. Symptomer kan overfladen i flere minutter eller i nogle tilfælde, 24 til 48 timer.

Indre symptomer

Følgende er nogle indre symptomer på kylling allergi: problemer med vejrtrækning, hoste, hvæsen, overdreven ondt i halsen, kvalme, nysen, kløende hals, øreinfektioner, urinvejsinfektioner, træthed, migræne og søvnløshed, ledsmerter og bihulebetændelse.

Behandling

Hvis allergi er svær og symptomerne vedvarer, kan medicinsk intervention være nødvendig. Fælles medicinske behandlinger for allergi er antihistaminer, kortikosteroid medicin og adrenalin. Afhængigt af reaktionen, kan Lidende forpligtes til at bære en adrenalin indsprøjtning for at bekæmpe anafylaksi. Selvfølgelig den bedste behandling er forebyggende behandling, så undgå alle kylling produkter.

Lever med kylling allergi

Syge af kylling allergi skal tage forsigtighed og lære at leve med denne lidelse. Mærkning af fødevarer indebærer læse etiketten for at se, om det indeholder fjerkræ. Rådgivende mærkning er når en fødevare etiket kan sige at det indeholder ikke fjerkræ, men var processer i et område, der indeholder kylling. Alkoholholdig Drikkevareproducenter er ikke forpligtet til at overholde mærkning love, men nogle kan indeholde fjerkræprodukter som æg. Det anbefales at grundigt desinficere alle køkkenredskaber, briller og køkkentøj, der kan være kommet i kontakt med fødevarer allergen med varmt vand og fad vaskemiddel. Hvis en patient bor sammen med andre, kan forberede måltider på forhånd og at holde dem i udpegede beholdere hjælpe med at forhindre en allergisk reaktion over for kylling.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com