Hvad er fordelene ved jomfru kokosolie?

01/28/2012 by admin

Hvad er fordelene ved jomfru kokosolie?

Kokosnødder mælk, vand, koed og olie har leveret indfødte stammer rundt om i verden med næring og medicin i år. Indtil for nylig, dog troede mange mennesker, kokosolie, som er udvundet af kokos kød, var usunde på grund af sin høje grad af mættet fedt. Ikke alle fedt er den samme, dog, og kokosolie har mange fordele.

Identifikation

Jomfru kokosolie er lavet af udvinding af olie fra friske kokosnødder. Der er to måder at gøre dette: uddrager det fra mælken (kaldet vådprocessen) eller ved at tage det direkte fra kernen (en tør proces). Jomfru kokosolie er den højeste kvalitet af kokosolie. Ifølge Dr. Bruce Fife, naturopatisk læge hvis ekspertise består i forske og skrive om fordelene ved kokosolie, er jomfru kokosolie den sundeste af alle olier.

Funktion

Kokos olie nærer er en almindelig ingrediens i mange hår-pleje produkter. En naturlig balsam, det hjælper med at regrow beskadiget hår, kontrol dandruff og bevarer hårets naturlige proteiner.

Så meget som kokosolie gør for hår, gør det endnu mere for huden. Ifølge organicfacts.net, forhindrer det acne; styrer eksem, psoriasis og rosacea; forhindrer rynker, sagging hud og alderspletter; fungerer som en naturlig fugtighedscreme; og reducerer inflammatoriske tilstande.

Sundhedsmæssige fordele

Ifølge eksperter såsom Dr. Fife, kokos olie hjælper med fordøjelsen, lindrer stress, hjælper med vægttab og vægtkontrol, har svampedræbende egenskaber, og øger energi og udholdenhed--hvilket gør det til et populært ressource for atleter. Fedtsyrer i kokosolie hjælpe med leverproblemer, nyreproblemer og diabetes.

Kokosolie er et antiviralt kendt for at reducere den viral belastning af herpes, HIV, hepatitis C og influenza. Det har også antibakterielle egenskaber, dræbe bakterier, der forårsager ondt i halsen, dental hulrum, urinvejsinfektioner, lungebetændelse, meningitis og gonoré.

Kokosolie i køkkenet

Kokosolie har en længere holdbarhed end de fleste andre olier, så det er en god erstatning for raps eller vegetabilsk olie.

Du kan bruge kokosolie i din morgen smoothies eller som erstatning for smør eller margarine.

På grund af dets højere rygning punkt er det ideelt til stegning fødevarer.

Hvor hen til indkøbe

Kokosolie er fundet på store købmandsforretninger og helsekost butikker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com