Kan manglen på ordentlig ernæring til hjernen årsag beslaglæggelse?

07/31/2011 by admin

Anfald er forårsaget af unormal elektrisk aktivitet i hjernen, og korrekt ernæring spiller en afgørende rolle i at opretholde kemiske balance i hjernen. Dårlige kostvaner kan forårsage eller forværre krampeanfald, især hos mennesker med epilepsi eller dem, der tidligere har haft anfald.

Mineral mangel

Lavt indhold af natrium, calcium eller magnesium kan påvirke den elektriske aktivitet i hjernen. Mineral-mangel kan være forårsaget af alvorlig underernæring, især når den kombineres med overdrevent alkoholforbrug.

Spiseforstyrrelser

Anoreksi og bulimi kan føre til varig virkning på hjernen, herunder læsioner, der kan forårsage krampeanfald. Anoreksi kan navnlig forårsage svær underernæring og ændre kemien i hjernen.

Blodsukker og sukkersyge

Mens en lille dukkert i blodsukker forårsager sjældent større problemer, kan ekstremt lav glucose niveauer forårsage krampeanfald. Diabetikere er særlig udsatte, især hvis de tager for meget insulin.

Særlige bekymringer til nyfødte

Nyfødte er i risiko for at udvikle epileptiske anfald, hvis de har lave niveauer af blodsukker, calcium eller magnesium. Andre elektrolytforstyrrelser, hovedsagelig på grund af dehydrering, kan også forårsage krampeanfald hos nyfødte.

Forebyggelse

Opretholde en ordentlig kost med den anbefalede mængde af vitaminer og mineraler kan hjælpe med at forhindre anfald. Hvis du har en beslaglæggelse lidelse, er det imidlertid vigtigt at tale med din læge før du tager nye kosttilskud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com