Stjerne Caps kost

08/12/2011 by admin

StarCaps Diet System, et vægttab program administreres ved hjælp af Hollywood glitz af Nikki Haskell smil, rynkede på FDA. Kapsler, som var mærket som værende en all-naturlige supplement, tilsyneladende havde en hemmelig ingrediens. Producenten i Peru bekvemt forsømt at liste bumetanid, en stærk vanddrivende lægemiddel, som bliver bedt om FDA til at skride ind over for kost kapsler.

StarCaps var ikke virkelig en "all-naturlige blanding"

En frivillig tilbagekaldelse af StarCaps kost kapsler blev annonceret ved afbalanceret Health Products og FDA på December 1, 2008, fordi de blev anset for at indeholde et stof kaldet bumetanid. De vigtigste ingredienser i papaya og hvidløg var ikke et problem, men FDA tog spørgsmålet med stærk vanddrivende medicin, bumetanid.

Diuretika forårsage kroppen til at befri sig for vand hurtigere end normalt. FDA følte at det var farligt for dem, der var ved at tage StarCaps. Denne særlige diuretikum er normalt ordineres af læger til lindring af væskeophobning i patienter med hjertesvigt, leversygdom eller nyresygdom.

Ved hjælp af diuretika for at befri kroppen af væsker for at vise et vægttab er ikke en korrekt slankekure teknik. Det klart udgør en fare for forbrugeren at fortsætte med at tage StarCaps og uforvarende lider skadelige virkninger fra dehydrering.

StarCaps blev fremstillet i Peru, men der er mange kost kapsler på markedet i andre fremmede lande, der også indeholder stoffer, der udgør en sundhedsfare for forbrugeren. Bortset fra dieter ikke tabe kropsfedt, var sundhedseksperter bekymret over, at der kunne være andre problemer forårsaget af bumetanid, såsom forhøjet blodtryk eller anfald. Bumetanid kunne også have negative reaktioner med andre medikamenter, dieter kan tage.

Hvordan StarCaps' hemmelige ingrediens forblev en hemmelighed

StarCaps blev markedsført som et vægttab supplement, hvilket betød, at de ikke behøvede FDA godkendelse, før de blev sat på hylderne i USA. FDA erklærede den kosttilskud ulovligt, når de opdagede den sort ingrediens af stoffet bumetanid.

Nikki Haskell, en Beverly Hills socialite og "Kost dronning til stjerner," solgte StarCaps som en del af sin kost til programmet stjerner. Hun hævdede, at tillægget arbejdede baseret på en blanding af alle naturlige ingredienser, såsom papaya og hvidløg fra Andesbjergene i Peru. Etiketten udtrykkeligt StarCaps hjælpe "metabolisere protein, fjerne bloat og afgifte dit system" og smelte ud 10-125 pounds.

Selv om bumetanid ikke var på listen over ingredienser, var der en advarsel om, at de kosttilskud ikke blev anbefalet til alle med hjertesygdomme, nedsat nyrefunktion, højt blodtryk, anæmi eller diabetes.

Hvis du har ubrugte StarCaps, kan du returnere dem til den butik, du har købt dem på, selvom du ikke har kvittering, og få en fuld refusion. Alternativt kan du indlevere den ubrugte del af produktet til: afbalanceret Helseprodukter, 215 øst 68 Street, New York, NY 10065. Forbrugerne kan ringe til firmaet på (212) 794-9793, mandag-fredag, 10:30 am - 4 pm med eventuelle spørgsmål.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com