Kostvaner at blive slank

08/09/2011 by admin

Kostvaner at blive slank

Slankende kost består af sunde, næringsrige fødevarer, brændstof din krop, så du kan tabe. Mange af disse kostvaner skære kulhydrater og fokusere på et par fødevaregrupper som kød, frugt og grøntsager. Dieters er også rådes til at spise mindre måltider flere hyppigt for at øge deres stofskifte.

South Beach Diet

South beach diet er en menu og livsstil plan, skabt af Dr. Arthur Agatston, en hjertespecialist og professor ved University of Miami Miller School of Medicine. Kosten er opdelt i tre forskellige faser. I den første fase, som er også den strengeste, dieters rådes til at spise uden kulhydrater, raffineret stivelse eller sukker. Dr. Agaston anbefaler opholder sig på fase, en til to uger, men du kan bo på dette niveau for længere hvis du har brug at tabe en masse vægt. Måltider for fase et består af magert protein fundet i Tyrkiet, fisk, nødder, frø og specifikke grøntsager såsom avocadoer. Måltiderne Skift gradvist i fase to af kost. Denne fase består af opskrifter, der omfatter flere kød, sort bønne retter, hele hvede pasta, sød kartoffel frites, grøntsager, frugt og andre sunde valg. Sunde desserter opfordres også. Dieters rådes til at blive på fase to, indtil de nå deres vægttab mål. Tredje fase er den sidste fase af kosten. Denne fase er beregnet til at medvirke til at opretholde deres vægttab fra de to første faser. En person kan spise de samme typer af sunde fødevarer og flere opskrifter kan anbefales. På fase behandler tre en person kan have mere i moderation. Nogle anbefalede fødevarer for dette niveau er majs på cob, oksekød gryderet og chicken pot pie.

Weight Watchers

Vægten amatørornitologer er en kostplan svarende til andre programmer, undtagen mad her si spores med et pointsystem i stedet for at tælle kalorier. En person opfylder med en konsulent for en evaluering. Personen er så rådgav om hvor mange point de kan påtage sig hver dag. De kan bruge et diagram til at bestemme, hvor mange point en særlig parabol er. For eksempel, kan chokolade kage være omkring 30 point. Dieter kan spise noget, de vil så længe de holde sig inden for deres point for dagen. Denne diæt giver mere fleksibilitet, men du kan ende med at være sulten, hvis du vælger at spise slik, fordi slik er højere i punkter end grøntsager. Dieters opfordres til at spise en bred vifte af sunde fødevarer på dette plan. Mange mennesker kan lide denne plan fordi de kan deltage i møder og få løbende støtte fra vægt konsulenterne.

Jenny Craig

Jenny Craig er en anden vægttab plan, der svarer til Weight Watchers fordi dieters får støtte og måltid planer så godt. Fødevaren er færdigpakket og givet til dig med sæt kalorier. De har mange forskellige spisemuligheder, herunder kylling fettuccine og marconi og ost. Måltiderne er pakket med næringsstoffer til at sikre, at personer opfylder deres daglige vitamin krav.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com