Venstre Arm smerte symptomer

10/13/2012 by admin

Både voksne og børn kan udvikle symptomer på smerter i venstre arm, som indeholder tre store knogler og mange muskler og ledbånd. Selv om smerter i venstre arm ofte skyldes en skade, der er relateret til sport, motion eller overforbrug, kan denne betingelse også være et tegn på et alvorligt sundhedsproblem. De fleste arm-smerte symptomer løse normalt med egenomsorg derhjemme, selv om symptomer, der fortsætter eller forværres bør vurderes af en læge.

Typer

Arm-smerte symptomer kan udvikle overalt fra skulder til håndled og kan mærkes fra dybt i armen eller tættere på overfladen af huden. Arm smerter forårsaget af overforbrug kan føles som en kontinuerlig kedelig smerte eller intermitterende dunkende mens smerter forårsaget af alvorlige kvæstelser kan udvikle pludselig og intenst. Smerter kan forekomme kun med brugen eller bevægelse, eller det kan være konstant til stede, selv når armen er i hvile.

Årsager

Enhver skade eller skader på muskler, sener, ledbånd eller knogler af armen kan resultere i symptomer til venstre arm smerte. Desuden, kan mennesker med nervesygdomme som postherpetisk neuralgi, perifer neuropati, diabetisk neuropati udvikle arm smerter. Nogle mennesker kan udvikle symptomer på smerter i venstre arm, ud over andre symptomer, og samtidig have et hjerteanfald.

Identifikation

Mennesker med venstre arm smerte der varer for mere end én eller to dage kan også bemærke unormalt rødme, hævelse, forvrængning eller sår i armen. En læge diagnoser symptomerne på arm smerter ved visuel undersøgelse, afprøvning for forståelse og styrke, og billedbehandling teknikker som f.eks X-ray eller magnetisk resonans imaging (MR). Mennesker med svær arm smerter ledsages af et feber eller sløvhed bør søge øjeblikkelig lægehjælp.

Betydning

Venstre-arm smerter, der fortsætter og er overladt ubehandlet kan resultere i betydelige ubehag, manglende evne til at sove eller udføre normale daglige aktiviteter som at få klædt. Personer med stress personskader eller stammer, som fortsætter med at bruge armen kan opleve en forværring af skaden. Pludselige og alvorlige arm smerte kan være et tegn på en medicinsk nødsituation, som kan føre til døden, hvis ignoreres.

Forebyggelse/løsning

Personer hvis job omfatter langvarig eller intens fysisk aktivitet bør overveje at tage hyppige pauser til at undgå udvikling eller forværring arm smerter. Børn, der deltager i sport bør sørge for at bære beskyttelsesudstyr under alle aktiviteter. Brug af ergonomisk aids på arbejdspladsen og deltager i fysioterapi og blid motion kan reducere arm-smerte symptomer forårsaget af muskel- og nerve sygdomme.

Behandlinger

Behandlinger for arm-smerte symptomer afhænger af årsagen til og sværhedsgraden af tilstanden. Ifølge Mayo Clinic, er metoden pris ofte anbefales, der er Beskyt, resten, is, komprimere og ophøje. Mennesker med arm smerter kan også tage smertestillende eller muskel relaxers som foreskrevet af en læge, og alvorlige kvæstelser kan kræve kirurgi at helbrede smerter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com