Frugter til Blood Pressure

10/21/2012 by admin

En ud af 4 voksne amerikanere lider af forhøjet blodtryk. Det er nemt at spise fødevarer, der kan øge dit blodtryk og forårsage andre problemer med hjertet, men det er lige så let at spise fødevarer, der sænker blodtrykket. Nedenstående er fem velsmagende fødevarer, der kan let integreres i enhver daglige regime. Prøv det og dit hjerte vil takke dig.

Laks

Laks er en af de mest varme-sunde fødevarer derude på grund af sit høje niveau af vigtige omega-3 fedtsyrer. Ud over at reducere betændelse i arterierne og forbedre andre områder af sundhed, vil laks også sænke dit blodtryk.

Bananer

Bananer er meget høj i kalium, som hjælper med at balance ud væsker i kroppen. Dette i høj grad hjælper til at sænke blodtrykket, så overveje at spise én eller to om dagen.

Selleri

Selleri har særprægede olier i det, der hjælper med at sænke blodtryk og vedligeholde det på et sundt niveau. En dag spise fire stilke, som en snack vil gøre underværker.

Bønner

Øge magnesium i din kost vil tilføje et mikronaeringsstof, der sænker blodtrykket; en af de bedste fødevarer til dette er bønner.

Yoghurt

Spise fedtfattig yoghurt vil give dig et løft af calcium og gavnlige bakterier, begge hjælpe med at sænke blodtrykket. Prøv det med frisk frugt kan give det en endnu mere kraftfulde spark.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com