Hvor længe skal du vente med at tage en HIV-Test?

10/17/2012 by admin

At have sex med en person med en ukendt seksuelle historie med flere partnere vil øge risikoen for at pådrage human immundefekt virus, eller HIV. Infektion kan gå upåagtet hen, hvis test ikke er gjort. De fleste tests måler mængden af antistoffer, som kroppen skaber til at bekæmpe HIV. Blod, spyt og urin test er alle tilgængelige.

Effekter

HIV angriber det menneskelige immunsystem, ødelægge hvide blodlegemer, der beskytter kroppen mod virus.

Risici

Risikofaktorer for HIV-infektion omfatter ubeskyttet oral, anal eller vaginal sex, indsprøjte medicin eller steroider med delt nåle og diagnosticering af andre seksuelt overførte sygdomme.

Identifikation

Efter indledende infektion, 95 procent af befolkningen vil udvikle nok antistoffer til at teste positiv inden for tre måneder, i henhold til den Centers for Disease Control og forebyggelse. Nogle kan tage op til seks måneder.

Overvejelser

Hvis HIV-testen er negativ, men taget før tre måneder er gået, kan efterprøvning være nødvendigt.

Steder

For dem uden sundhed dækket, er der lokale klinikker, der vil tilbyde testning gratis eller et mindre gebyr. Nationale HIV test ressourcer hjemmeside viser lokale faciliteter i USA på sin hjemmeside (Se ressourcer).

Advarsel

CDC anbefaler alle gravide kvinder, der testes positive at starte behandling straks for at forhindre spredning af smitte til barnet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com