Hvad er behandlingerne af diabetiske sår?

01/07/2012 by admin

Diabetisk sår er åbne sår, der normalt påvirker bunden af fødderne. Så mange som 25 procent af diabetikere vil udvikle fodsår, som kan blive smittet og resultere i indlæggelse. Diabetisk sår foran de fleste ben amputationer.

Symptomer

Symptomer på diabetisk sår omfatter smerter, fod misfarvning, koldt og hævede fødder, og sår, sår eller vabler på fødderne.

Årsager

Diabetisk sår er forårsaget af diabetisk induceret nerveskader i ben og fødder. Skaderne betyder, at ikke du vil føle sår eller vabler på fødderne, der tillader dem at blive smittet.

Behandling

Behandling af diabetisk sår omfatter Regranex gel til hastighed sår healing, rense såret ofte, at holde presset fra foden og brug af antibiotika til at forhindre infektion.

Amputation

Behandling af diabetisk sår at forhindre amputation omfatter bypass operation for at støtte blodgennemstrømningen og placere diabetikere i hyperbar ilt vekselerere at hjælpe oprette nye blodkar og fremskynde heling.

Anden behandling

Hudtransplantation kan hjælpe hastighed heling af diabetisk sår, når andre behandlinger ikke har fungeret. At fjerne dødt væv gennem en proces kaldet debridering bruges til at støtte helbredelse,

Komplikationer

Inficerede diabetisk sår kan øge blodsukkeret, lavere immunrespons og forhindre helbredelse. Justere kosten og at få insulin skud kan hjælpe kontrollere blodsukkeret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com