Kost til Fitness konkurrencer

01/04/2012 by admin

Kost til Fitness konkurrencer

For fitness konkurrenter er kost og motion meget vigtige for deres liv og deres karriere. Opretholde en sund og specifikke kost vil hjælpe konkurrenterne til at holde den optimale mængde af fedt og protein i deres organer, hvilket vil tillade dem at træne effektivt. Ved at finde den rigtige fitness kost, kan du øge din succes i fitness konkurrencen.

Hårde krop figur

Den hårde krop figur kost har 31 kost til at rumme forskellige konkurrencer og kropstyper. Hver kost har en trin for trin guide med fokus på perfektionere brugerens figur. Kosten starter med fedttab træning, der indebærer ændring af mad og fysisk fitness, og derefter flytter til at finde uddannelse.

Seks Pack nu

Seks Pack nu er en mavemuskel træning og fedt tab program designet til fitness-instruktører. Denne personlige kost program er planlagt af fagfolk og fokuserer på fødevarer, du nyder, og din kropstype. Kosten er designet til at ændre din kost og kost vaner for livet ved at indarbejde daglige fødevarer med protein, fedt og kulhydrat kosttilskud.

Muskel- og Fitness

Muskel- og Fitness er en kost og fitness program for fitness konkurrenter. Denne kost program giver fire specifikke måltider og et mellemmåltid hver uge i fire uger. De særlige måltider kan spises på ethvert tidspunkt i løbet af ugen, og programmet bør gentages to eller tre gange. Kosten indeholder æggehvider, kyllingebryst, Tyrkiet bryster, bagte kartofler, fisk og havregryn. Denne specifikke kost er lavet for at hjælpe muskel- og fitness toning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com