Sådan Stop Aggressive impulser

12/05/2011 by admin

Sådan Stop Aggressive impulser

Aggressive impulser er en naturlig reaktion på vrede, ifølge American Psychological Association. Det betyder ikke, at folk kan smide ting eller punch folk, når de har en dårlig dag. Stadig, vrede skal udtrykkes. Ellers kan det forårsage problemer såsom forhøjet blodtryk eller depression. Målet er at udtrykke følelserne nedenunder din vrede, når du roligt ned. Livet er fuld af omstændigheder du ikke kan styre, men du kan lære at styre din vrede.

Instruktioner

• Tag en dyb, diaphragmatic åndedræt og gentage ordet, "slappe af." Når du føler dig vred, Gentag disse to trin, indtil du føler dig mindre vred. Du kan også prøve at tælle til 10 samtidig med at trække vejret dybt.

• Genkende når dine tanker spiral ud af kontrol. Hvis du fange dig selv at tænke, at alt er "ødelagt", tage en dyb indånding og indse, at de fleste ting er fixable og vrede vil ikke ændre situationen.

• Indgå i en afslappende motion som yoga eller tai chi, anbefaler American Psychological Association. Slappe af dine muskler kan hjælpe dit sind slappe af.

• Udvikle løsninger til uanset hvilken situation gør dig vred. I stedet for at føle sig hjælpeløs, eller forsøger at begrave din vrede, kan gør noget proaktiv om din situation hjælpe du føler dig bedre.

• Identificere roden af din vrede. Er du virkelig gal, at din kæreste snydt? Eller er du ondt, at han ikke elsker dig så meget som du troede? Mayo Clinic foreslår at bruge "Jeg" udsagn i stedet for dig, når vi taler ting. "Jeg er ondt," i stedet for "Du er en forfærdelig person."

• Tal gennem situationen når du er rolig. Mayo Clinic siger det er sundt at snakke om de ting der gør dig vred---bare ikke når du er i gang med følelser. Skrive ned, hvad der er på dit sind, så du dækker alt. Hvis vrede begynder at stige, pause, tage en dyb indånding og fortsætte, når du er klar.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com