Hvordan man træner en kirurgisk teknolog

01/02/2012 by admin

En kirurgisk teknolog er dybest set en læge assistent på operationsstuen. De er ansvarlige for opsætning af udstyr tabeller, og sørg for, at brugt udstyr og væv er håndteret korrekt, overvågning udstyr under operationen for at sikre, at de fungerer korrekt og prepping for kirurgi patienten. Hvis du er ansvarlig for ansættelse og uddannelse kirurgisk teknologer for en praktiserende læge eller hospital, skal du give ordentlig uddannelse at sikre, at hver tekniker kan gøre sit arbejde med den duelighed.

Instruktioner

• Kræv din kirurgiske teknikere til at udføre mindst grundlæggende kurser i kirurgisk teknologi. Kirurgisk teknologi programmer tilbydes af community colleges og andre uddannelsesinstitutioner. Nogle eksempel skoler, der tilbyder kirurgisk teknologi programmer omfatter Virginia kollegium beliggende i Birmingham, Alabama; Bryman skole beliggende i Phoenix, Arizona og Colorado tekniske universitet i Pueblo, Colorado. Kursusaktiviteter for disse programmer vil normalt omfatte klasser i medicinsk terminologi, fysiologi, anatomi, mikrobiologi, anæstesi teknikker, generelle patientpleje, kirurgisk farmakologi, kirurgiske procedurer og OSHA standarder.

• Dække de administrative opgaver, som din kirurgisk tekniker skal udfylde. Dette omfatter indførelser i patient diagrammer for medicin doser, behandlinger udføres og patientens vitale tegn. Andre administrative opgaver, som hun skal lære at omfatter hvordan du udfylde og indsende hændelsen rapporter, hvordan til at udfylde og indsende levering anmodninger og hvordan til at udfylde og indsende timesedler.

• Træne din kirurgisk teknolog i de procedurer, som han vil fuldføre præoperativ fase af kirurgi. I denne fase af operationen skal teknikeren forberede sig til at indtaste et sterilt felt af skrubbe med antibakteriel sæbe og iførelse scrubs, maske, handsker og en fælles landbrugspolitik. Næste han skal lære at forberede operationsstuen for kirurgi ved at udvælge det rigtige udstyr og forsyninger til kirurgi, sætte dem op på en bakke og tælle dem for at sikre alle brikkerne er klar. Næste de har brug at lære hvordan du opretter et sterilt felt inde i operationsstuen, dette inkluderer hjælper andre kirurgi teammedlemmer prep for at indtaste det sterile felt, som ved at hjælpe dem til at sætte på deres forklæder og handsker. Du kan bruge on-the-job træning, interne seminarer eller simulation øvelser til at undervise disse skils.

• Fokus på uddannelse din kirurgisk teknolog i de procedurer, som hun vil udføre under operationer. For eksempel, skal du træne hende på hvordan man kan overvåge det udstyr, som dit kirurgi anlæg bruger til at overvåge patientens vitale tegn, såvel som det udstyr, der anvendes til at styre ilt og bedøvende gasser til patienten. Du vil også brug at træne din kirurgisk tekniker på hvordan at hjælpe læger under operationen, hvordan man sikkert passerer instrumenter til det medicinske team, hvordan at holde styr på udstyr og forsyninger, der anvendes og hvordan man håndterer de biologiske enheder fjernes under en operation. Mange af disse færdigheder vil have været dækket i deres uddannelse, men on-the-job træning i disse områder vil hjælpe til at cementere færdigheder.

• Dække post operative opgaver, som den kirurgiske teknolog bliver nødt til at lave på jobbet, såsom håndtering anvendes udstyr og forsyninger, sterilisering af udstyr i en autoklave, rengøring operationsstuen og de endelige indførelser i patientens kirurgi log. Denne uddannelse kan håndteres med praksislæring og via kirurgi værelse observationer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com