Hvordan man kan forbedre sygepleje overholdelse af Rehab programmer

08/21/2011 by admin

Hvordan man kan forbedre sygepleje overholdelse af Rehab programmer

Selv om størstedelen af rehabilitering sygeplejersker overholde den rette etiske og kompetencestandarder fastlagt af programmer og agenturer de arbejder for--samt de generelle standarder for enhver læge--den sørgelige sandhed er, at nogle ikke gør. Derfor, mange rehabiliteringsprogrammer har været tvunget til at gennemføre compliance programmer til at opretholde den ansvarlighed og kvaliteten af deres sygeplejersker samt fjerne problemerne med affald, svig, inkompetence eller misbrug af patienter.

Instruktioner

• Opretholde og tilkendegive et klart sæt af standarder for rehabilitering sygeplejersker og andre medarbejdere. Gennemføre en "three strikes" regel. Kontroller, at alle medarbejdere forstår fuldt ud, hvad der forventes af dem. Tillad ikke uvidenhed skal bruges som undskyldning.

• Udpege en "overvågningsansvarlig" på hver facilitet. Vælg en vellidt og generelt betroede person i en administrativ stilling. Forklare, at denne person er punkt person for alle klager vedrørende kompetence og kvalitet af sygepleje tjenester. Sørg for at alle medarbejdere kender deres compliance officer.

• Gennemføre en anonym klage system, med muligheder for verbal eller skriftlige klager. Oprettet en hotline med to telefonnumre--en for patienter og klienter, og den anden for medarbejdere - hver med sin egen telefonsvarer.

• Tage hurtig handling, når en klage er rapporteret. Undersøge alle klager. Sikre, at alle medarbejdere ved, at afskedigelsen er et potentielle resultat når en legitim klage er jævnet med jorden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com