Den bedste metode til rygestop

08/02/2011 by admin

Rygere interesseret i at holde op står over for en lang række valgmuligheder. Casual rygere, der forkæle efter et måltid eller mens socialisering er tilbøjelige til at finde det mindre problemer med at stoppe end pack-en-dag ryger. Nogle kan gøre bedste afslutning brat; andre kan drage fordel af fravænning og røg-udskiftning produkter. Det tager ofte trial and error at finde ud af, hvilken metode der er bedst for dig.

Hvorfor det er vanedannende

Velsagtens den mest vanskelig vane at bryde, rygning siges at være så vanedannende på grund af nikotin, et kemikalie, der ændrer hjernens funktion. Det er kendt som en "styrkelse" stof, og rygere ønsker det trods dens skadevirkninger. Rygning gør hjerte slå hurtigere, constrictsf venerne og øger blodtrykket. Langsigtede virkninger kan omfatte alt fra tænder farvning, for tidlig aldring, tandkødssygdomme og infertilitet til alvorlige tilstande som kræft, hjertesygdomme, slagtilfælde, astma og et svækket immunsystem.

Du afslutter metoder

Metoden "kold tyrker", hvor en ryger afsluttes umiddelbart, er den nemmeste, men det har også den højeste forekomst af tilbagefald. Hvis kold tyrker er dit valg, skal du masser af forstærkning--som en stærk støtte system eller noget til at besætte stedet af rygning, som tyggegummi eller motion.

For at vænne dig selv, gradvist skære ned på antallet af cigaretter du ryger om dagen. Tilbagefald er også nemt med denne metode.

Flere selskaber fremstiller nikotin tyggegummi produkter hen til hjælp ryge forlade. Brand navne omfatter Nicorette, Nicoderm og begå. Disse tandkød arbejde ved at frigive en lille mængde af nikotin i dit system, som letter cravings og abstinenssymptomer. Disse hjælpemidler er blevet rapporteret at øge succesraten blandt quitters med så meget som 30 procent, og at bidrage til at bekæmpe den vægtøgning, der ryger er bange for, når de afslutter.

Også tilgængelig som en quitting støtte i nikotin-pathc, der ligner en kæmpe Band-Aid og nikotin tyggegummi produkter fungerer på samme måde ved at også administrere små mængder af stoffet kan hjælpe med cravings og fravænning processen. Afhængigt af styrken af nikotin behov, er patch slidt på kroppen mellem 12 og 24 timer om dagen; en er placeret på et andet område af huden hver gang. Denne teknik er blevet sagt at være meget effektiv til at håndtere abstinenssymptomer. Men selv om du ikke længere udsætte lungerne for at tjære og røg, du stadig sætter nikotin i din krop. Så hvis det viser sig forgæves, er det bedst at gå videre til en anden metode, hellere før end senere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com