Advarselstegn for kemiske farer

09/23/2011 by admin

Advarselstegn for kemiske farer

Kemikalier er næsten allestedsnærværende i industri, videnskab og medicin, og deres fordelene er utallige. Imidlertid nødvendiggøre farer ved arbejde med kemikalier tydelig skiltning for at kommunikere deres farer. Kemiske advarselstegn er ofte både nonverbal og verbal, lyst farvet for at tiltrække opmærksomhed og kodet med symboler, således at personer af enhver sprog kan læse dem. Mange af disse tegn er også internationalt standardiseret.

Toksicitet

Kraniet og krydsede er en internationalt anerkendt ikon, der angiver døds- og doom i almindelighed og kemiske toksicitet i særdeleshed. Kraniet og krydsede symbol er ofte indskrevet i en sort og gul trekant--selv et internationalt symbol i fare - og kan omfatte ord "Giftige stoffer," "Giftige" eller "Gift." Disse tegn er gældende for alle skadelige kemiske.

Håndvask

Ordentlig oprydning er et vigtigt aspekt af arbejder med kemikalier; tilsvarende, passende skiltning minder folk af samme. Tegn til side i forbindelse med vask kan simpelthen state "Vaske hænder" blokbogstaver eller præsenterer et genkendeligt billede af håndvask.

Ætsende stof

En anden kemiske advarselstegn er, at som reklamerer tilstedeværelsen af et ætsende stof. Sådanne kemikalier kan forringe tøj, møbler, menneskekød eller andre spørgsmål. Udslip af ætsende stoffer kan være dødbringende. Relaterede tegn kan omfatte nogle iteration af sætningen "Advarsel: ætsende stoffer" og en illustration af en menneskehånd eller flad overflade med en bølget-foret billede tyder på smerte eller damp som følge af kontaktpunkt.

Brusere og Øjenskyllemidler

De fleste indstillinger, hvor farlige kemikalier er til stede vil have en specialiseret håndvask station eller brusebad for øje forurening. Fordi behandling af sådanne skader er presserende, er disse stationer typisk markeret med tydelig skiltning. Tegnene kan skildre en simpel illustration af en bruser eller håndvask med en tilnærmelse af rindende vand sammen med figur af en person eller en menneskelige øje. Supplere billedsprog skal være ord som "Emergency bruser" eller "Øje håndvask Station" i breve stor nok for folk at se dem overalt i rummet.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com