Hjem afhjælpe for højt blodtryk

08/26/2011 by admin

Forhøjet blodtryk, også kendt som hypertension, er en tilstand, der er almindelige i mange amerikanere. Selvom de fleste mennesker kan have nogen symptomer forbundet med betingelsen, hvis ingen skridt er taget til at styre det, kan højt blodtryk føre til alvorlige problemer såsom slagtilfælde eller hjerteanfald. Mens nogle mennesker vil have brug for medicin for at kontrollere deres blodtryk plan, kan enkle livsstilsændringer gå en lang vej til at sænke det så godt.

Kost

Kost spiller en stor rolle i reguleringen af blodtrykket. En kost rig på grøntsager, frugt, fedtfattige mejeriprodukter og korn er bedre til at kontrollere blodtrykket end en fyldt med fedt. Også, vil begrænse mængden af salt du spise stærkt påvirke dit blodtryk plan. Ifølge Mayo Clinic, skal du forsøge at begrænse din natrium til 1.500 mg per dag. Mens overvågning af mængden af salt du lægger på din mad er en måde at begrænse natrium, undgå forarbejdede fødevarer såsom dåse suppe kan også dramatisk sænke dit daglige natrium indtag. Også, drikker alkohol kan øge dit blodtryk. Det er sundt at drikke i moderate mængder, men overdreven alkoholindtagelse kan øge blodtrykket niveauer.

Motion

Kontrollere din vægt er en anden god måde at administrere din blodtrykket. Ifølge Mayo Clinic, kan endnu et tab af fem pounds betydeligt lavere din blodtryk niveauer. En god måde at tabe vægt og kontrol blodtryk er motion. Endda 30 minutters daglig fysisk aktivitet kan hjælpe med at holde niveauer i skak. Hvis du har forhøjet blodtryk, bør du også op med at ryge. Da tobak kan føre til åreforkalkning, er rygning farligt, hvis dit blodtryk er allerede høj.

Stress Management

Lære at slappe af er et andet meget vigtigt skridt i at kontrollere dit blodtryk. Stress kan forårsage blodtryk til spike, så lære coping teknikker såsom dyb afslapning kan bidrage væsentligt til. Gode måder at slappe af er yoga og dyb vejrtrækning. Disse teknikker kan være lært i klasser, så praktiseres derhjemme. Det er også vigtigt at få en god nats søvn. Mangel på søvn kan udløse mere stress, som derefter kan udløse højt blodtryk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com