Sådan afgifte en fedtlever

09/01/2011 by admin

Sådan afgifte en fedtlever

Din lever er et komplekst organ, der har forskellige, vigtige funktioner. Disse funktioner omfatter lagring af energi og vitaminer, jern og mineraler, oprettelse af proteiner, producerer galde behov for mad fordøjelse, og metaboliske eller skubbe medicin, forurenende stoffer og alkohol fra kroppen. Fedtlever er en ophobning af fedt i leveren celler, hvilket kan forårsage betændelse i leveren. Denne betændelse kan føre til ardannelse og hærdning af denne værdifulde orgel. Det er bydende nødvendigt at afgifte og behandle din fedtlever ved at ændre dine spisevaner.

Instruktioner

• Ændre din ernæring og spisevaner begynde at afgifte din fedtlever. Fedtlever er associeret med diabetes mellitus, forhøjet triglycerider og den tunge brug af alkohol. Stoppe med at drikke alkohol og begynde at se dine fødeindtagelse. Undgå indtagelse af visse fødevarer og fødevarer, der er forarbejdet og høj i fedt.

• Brug en fødevare dagbog for at holde styr på dine kalorier og hvad du spiser. For få kalorier drastisk sinker dit stofskifte, mens alt for mange kalorier vil forhindre dig i at miste vægt. Spis mindre og hyppigere måltider. Reducere dit daglige kalorieindtag med 300 til 500 kalorier til at begynde at tabe sig sikkert.

• Fjern smør, sødmælk, kulsyreholdige drikkevarer, fedt-rige, høj-kolesterol fødevarer, hvidt brød, hvide ris, koncentreret sukker, høj-glykæmiske levnedsmidler, forarbejdede produkter og alle stegt og hurtig mad. Tilføje høj kvalitet protein-rige fødevarer, lav-mættet fedt fødevarer, hele korn brød, bønner og masser af frugt og grøntsager til din kost.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com