Hvad er de skadelige virkninger på fosteret fra the mor rygning cigaretter?

11/20/2011 by admin

Hvad er de skadelige virkninger på fosteret fra the mor rygning cigaretter?

Rygning har en negativ effekt på næsten alle dele af kroppen, herunder den reproduktive system. Undfange børn er sværere for rygere. Gravide kvinder, der ryger eller udsættes for passiv rygning forårsager skader for fosteret.

Komplikationer

Center for Disease Control og forebyggelse cites Surgeon General 2004 betænkning at kvinder, der ryger under graviditeten er mere tilbøjelige til at have graviditetskomplikationer, for tidlige og dødfødte fødsler og børn med lav fødselsvægt eller vuggedød (SIDS).

Effekter

Surgeon General rapporterer, at nikotin kan snøre blodkar i navlestrengen og livmoderen, mindske mængden af blod i fostrets hjerte-kar-systemet og mængden af ilt fosteret modtager.

Abnormiteter

En undersøgelse i marts 9 Journal of American Medical Association viste fostre af rygere er over tre gange mere tilbøjelige til at have genetiske abnormiteter.

Ekspert indsigt

Forskere ved American Heart Association's 2006 videnskabelige sessioner rapporterede kvinder, der ryger i graviditeten er mere tilbøjelige til at få børn med medfødte hjertefejl.

Passiv rygning

En University of Pittsburgh undersøgelse offentliggjort i BMC Pediatrics viste genetiske mutationer i fostre af kvinder udsat for passiv rygning, der førte til leukæmi og lymfom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com