Naturlige måder at slippe af med en kold eller Sinus Problem

11/23/2011 by admin

Kæmper en forkølelse eller sinus problemer kan komplicere den daglige rutine af liv. Mens medicin er altid en mulighed, er der effektive naturlige måder at hjælpe kroppen slippe af med en kold eller sinus problem. At kende de rigtige skridt at tage kan forkorte varigheden af den kolde eller sinus problem.

Bruge en Neti Pot

Brug en neti pot til at rydde sinus hulrum af overskydende slim, rense og rense sinus hulrum og mindske hævelse af beroligende dem med en saltvand vask. Mix 1 kop varmt vand med ½ tsk havsalt og en ½ tsk af glycerin indtil alle ingredienser er effektivt opløst. Havsalt og glycerin kan købes i enten en købmand eller apotek. Hæld varmt blandingen i en neti pot. Vippe hovedet, så Hagen er parallel med skuldrene. Placer åbningen af neti pot på den højre næsebor og lad løsningen at gå hele sinus hulrum og kommer ud ad andet næsebor. Forsigtigt blæse din næse og gentage processen på andet næsebor.

Brug fugt og varme

Brug fugt og varme til at opretholde den korrekte fugtighed i sinus hulrum. Ved hjælp af varme vil hjælpe kroppen naturligt slippe sig af overskydende slim. Købe en cool midt luftfugter og Kør det i det rum, hvor du tilbringer det meste af din tid. Holde fugt niveau på 40 procent, som noget højere kan forårsage mere trængsel. Tage en vaskeklud og køre det under varmt vand i 20 sekunder. Ring ud det meste af vandet og sted direkte i øjnene og næsen mens du ligger. Gentag processen, som vaskeklud mister sin varme. Du kan tilføje et par dråber af eucalyptus olie til den varm klud til at bidrage til at åbne den nasale passager.

Ændre livsstil

Sove så ofte som du føler din krop har brug for hvile. Få mindst otte timers søvn om natten. Søvn er en af de bedste måder at styrke et svækket immunsystem. Undgå alle fødevarer og drikkevarer, der tilskynder eller forårsage slimproduktion. Holde sig fra mælkeprodukter, høj-sukker fødevarer og hvede. Drik mindst seks 8 ounce glas vand eller naturlige klar væske om dagen. Gøre pebermynte te, kamillete og mejeri-fri supper til at hjælpe med at åbne den nasale passager. Brug ikke tobak eller alkohol, når kampene en forkølelse eller sinus problem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com