Veganerkost for vægttab

10/15/2011 by admin

Vegansk kost har nogle aspekter til fælles med en vegetarisk kost, men gå et skridt videre. Mens nogle vegetarer vil acceptere æg eller mælkeprodukter i deres kost, spiser veganere ikke nogen dyr eller animalske biprodukter. En veganerkost er stærkt afhængig af bælgfrugter og grøntsager, som udfylder, nærende og lav i kalorier. Det gør en vegansk kost en glimrende mulighed, hvis du ønsker at tabe.

Fylde ernæringsbehov

Nøglen til at tabe sig er at indtage færre kalorier end du forbrænder. En veganerkost giver dig ikke grønt lys til at spise for meget, men du vil aldrig gå sulten, selv mens du tabe. Hele korn, grøntsager og frugt er næringsstof tæt, som vil hjælpe med at beskytte dit helbred. Disse fiber-rige fødevarer ikke kun fylde dig, de også holde dit fordøjelsessystem aktive. Fylde din tallerken med en bred vifte af farver, som roer, grønne og tomater til at sikre, at du udfylder dine ernæringsmæssige behov. Bønner og bælgfrugter, kombineret med en hele korn som brune ris eller Byg vil give dig protein.

Så længe du følger en veganerkost, vil du undgå mættet fedt og dyr kolesterol. Frø og nødder er en god kilde til mineraler, men skal bruges sparsomt, indtil du når dit mål vægt. Brug kun små mængder af fedt som olivenolie, nødder og frø smør eller kokosolie. I stedet, smag din mad med krydderier som karryretter, friske urter og chili. Skip sauteing når du forberede grøntsager, eller købe en tung nonstick stegepande pan og brug kun et stænk af olie. Purløg, løg og hvidløg tilføje smag til vegetabilsk og bønne retter uden at tilføje mange kalorier.

Planlægning af dine måltider

Planlæg din måltider dagen eller ugen før for at sikre, at du har ingredienserne du har brug for en vellykket veganerkost. Til morgenmad er soja, ris og møtrik mælk en god akkompagnement til kogt korn som quinoa eller havregryn. Hvis du ønsker, købe æg erstatninger eller bruge flødeskum tofu for at lave vegansk æg retter. Soja ost og kød erstatninger er også tilgængelige, men sørg for at tjekke fedtindhold på etiketten. Hvis der findes ingen fedtfattige valgmuligheder, kun bruge små portioner eller undgå dem helt.

Start frokost og middag med en stor grøn eller kogte grøntsager salat. Tilføj en håndfuld af kogte bønner for protein, eller nogle smuldret tofu. Et squeeze citron og balsamico eddike kan erstatte en fedtet salatdressing. Til Hovedmåltidet, har en del eller to af pasta med tomatsauce eller en bønne parabol, såsom meatless chili. Frisk frugt eller en lille soya yoghurt til dessert runder måltidet. Du kan foretrækker at spise flere små måltider hver dag eller har tre måltider. Spise vil regelmæssigt hjælpe dig til at føle tilfreds, der er afgørende for stikning til din kost. Holde styr på dit vægttab mål og resultater på en kalender eller dagbog at holde dig motiveret.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com