Hvad papirarbejde er nødvendig for at Registrer i Medicare?

10/19/2011 by admin

Hvad papirarbejde er nødvendig for at Registrer i Medicare?

Med de høje omkostninger ved medicinsk forsikring i Amerika, kan tilmelding til Medicare spare pensionister tusindvis på medicinske omkostninger. For at deltage i dette program, behøver en person ikke at udfylde nogen papirarbejde, afhængigt af den kapacitet, som man ønsker at tilmelde dig. Selv for dem, der har brug for at udfylde papirarbejde, at regeringen gør tilmelding til Medicare let for læger og patienter.

Betydning

Medicare er rettet mod dem i pensionsalderen (65) og handicappede i alle aldre. I 2008, er omkring 44,8 millioner amerikanere indskrevet i Medicare forsikring programmet leveres af den føderale regering; Dette omfatter 7,1 millioner handicappede personer yngre end 65, Ifølge Centers for Medicare & Medicaid Services. Medianindkomsten for dem, der har modtaget godkendelse efter indgivelse af deres papirarbejde var $20.400 i 2002.

Typer

Nogle privatpersoner kan være nødvendigt at udfylde papirerne til at tilmelde sig i Medicare, men alle læger skal også udfylde en ansøgning om at blive en læge i Medicare netværk, ifølge Department of Health and Human Services. Mere papirarbejde eksisterer for tilmelding som en læge på grund af ekstra kontrol af fakturering agenter og identifikation af specialiteter og oplysninger om de privat praksis.

Støttemodtagere

For modtagerne kræver tilmelding i Medicare ikke nogen papirer så længe enkelt allerede modtager en føderal ydelse som Social sikring; Tilmelding frist start tre måneder før 65 års fødselsdag, men dækningen ikke bliver indtil modtageren viser 65, rapporter Caring.org. Regeringen vil automatisk sende en Medicare kort, som du kun nødt til at tjekke ja til at modtage ydelser. Men dette gælder kun for Medicare dele A & B. del C kræver et program og garanterer ikke en plet. Dem, der ønsker at slutte sig til Medicare del D er garanteret tilmelding, hvis de udfylder papirerne i deres indledende tilmelding periode; cirka tre måneder før de fylder 65 til tre måneder efter, de bliver 65.

For behandlere

Der er mange forskellige typer af behandlere--som leverandører af medicinsk udstyr og ambulancetjeneste--som alle skal udfylde en ansøgning om at blive en udbyder af tjenester til Medicare, ifølge Department of Health and Human Services. Den mest almindelige form for læger er CMS-855i. Da der er mange typer af udbyder former, er det bedst at besøge Centers for Medicare & Medicaid Services form-databasen.

Forebyggelse/løsning

Støttemodtageren skal returnere deres Medicare tilmelding kort før deres 65 års fødselsdag, tjekke ja og returnere formularen fastgjort med det straks at reducere fremtidige papirarbejde og omkostninger. Skifte til Medicare, efter den første tilmelding periode bærer en 1 procent straf på delB for hvert år har personen, der savnet tilmelding. Læger kan skære ned på papirarbejdet tid ved hjælp af online udbyder tilmelding, kæde og ejerskab System, ifølge American Academy of Neurology.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com