Hvad er årsagerne til kompulsiv adfærd?

10/11/2011 by admin

Tvang er defineret i det medicinske felt som en stærk og ofte uimodståelig impuls til en handling, selv en, der er potentielt farlig og mod ens egne ønsker. Der er mange manifestationer af kompulsiv adfærd, lige fra kompulsiv sex til tvangsmæssig overspisning. Moderne psykologi har defineret nogle mulige årsager til kompulsiv adfærd.

Kemiske ubalancer

Ubalancer af kemikalier i hjernen kan være en årsag til tvangsmæssig seksuel adfærd (også kaldet seksuel afhængighed), kompulsiv gambling og kompulsiv spise (også kendt som binge-eating disorder), ifølge Mayo Clinic.

Genetik

Obsessiv-kompulsiv sygdom, som er en angst tilstand, som ramte føler kan kun afbødes af kompulsiv adfærd, såsom overdreven hånd-vask, sammen med kompulsiv spise kan være forbundet med genetik, ifølge Mayo Clinic.

Miljø

Miljø, eller lærde vaner over tid, kan være en af årsagerne til nogle af de gentagne adfærd forbundet med obsessiv-kompulsiv sygdom, ifølge Mayo Clinic.

Psykologiske

Lavt selvværd, en historie om seksuelt misbrug og problemer beskæftiger sig med følelser er alle mulige årsager til kompulsiv adfærd som i binge-eating disorder, ifølge Mayo Clinic.

Fysiske sygdomme

Sygdomme, der kan potentielt skade og ændre hjernen såsom epilepsi, demens, Huntingtons sygdom og multipel sklerose kan bidrage til tvangsmæssig seksuel adfærd, ifølge Mayo Clinic.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com