Hvad hærder nældefeber?

07/02/2010 by admin

Hives er opsvulmede områder på huden hvor blodplasma har rende mellem lag til at danne kløe pletter. De fleste er tilskrevet overfølsomhedsreaktioner. Disse steder kan være så lille som en blyant viskelæder eller større. Nogle stader kun vare et par timer, men under de rette omstændigheder kan de danne løbende. Andre hive angreb kan vare et par dage. Der er måder at helbrede nældefeber og reducere sværhedsgraden af angreb.

Medicin

Over-the-counter oral antihistaminer bidrage til at bringe nødhjælp til nældefeber. De kan imidlertid forårsage døsighed. Nældefeber tendens til at være værre om natten, så døsighed kan hjælpe dig ignorere kløe.

Aktuel medicin

Brug 1 procent aktuel kortison, som er tilgængelige som over-the-counter medicin. Du skal dog være forsigtig, når du bruger anti-klør lotion og cremer, fordi de kan forårsage en allergisk reaktion.

Komprimerer

Hvis du lider af bistader, oprette en komprimere ved at folde en blød bomuldsklud i lag. Lægges i blød kluden i kold sødmælk og lægge den på staderne for 10-15 minutter. Protein i mælk vil hjælpe tage væk kløe. En ice komprimere vil bidrage med hævelse. Bare wrap et par isterninger i en klud og gælde for staderne for fem minutter tre til fire gange om dagen.

Badning

Hvis bistaderne er i et område, der kan være gennemblødt, tage et bad til at bringe nødhjælp. Drys halvdelen en kasse med bagepulver eller 1 kop havregryn i badevandet og bland godt. Hvis bistaderne ikke er i et område, der kan være gennemblødt, så plaske badevandet over området.

Ingen ridser

Skrabe føles så godt, når du starter, men med nældefeber, du betaler for det senere. Skrabe kan øge betændelse, hævelse og mængden af bistader. Hvis huden tårer åbner, kan så en sekundær infektion forekomme. Hvis du fange selv skrabe natten, bære lightweight handsker mens du sover. Dette vil hjælpe med at forhindre utilsigtede skader. En anden måde at stoppe dig selv fra ridser er løst dække det berørte område med en elastisk bandage. Hvis du ikke kan nå området, kan du ikke skrabe området.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com