Hvad der er indeni fryse gelpakninger?

11/11/2011 by admin

Hvad der er indeni fryse gelpakninger?

Fryser gel packs er en nem måde at holde tingene køligt for længere perioder. Ofte gange de arbejder lige så godt som varme pakninger. De & rsquo; re bruges til en række forskellige formål, herunder skibsfart, muskel varme eller køling, og skole frokoster. Ting inde i dem er ikke farligt og er designet til at ændre med temperaturer.

Typer

Inde i fryseren gel packs, som du måske har gættet, er gel. Almindelige er gel hydroxyethylmethacrylat cellulose, polymer eller silica overtrukket med vinyl. Denne gel er ikke giftige og biologisk nedbrydelige. Gel inde fryser gelpakninger varierer afhængigt af pack størrelse og type af gel.

Funktioner

Mens altid blød og squishy når den er varm eller ved stuetemperatur, nogle gel hærder solid når frosne og nogle forbliver plastisk. Gelen har et lavere frysepunkt end vand, så pakken vil blive koldere længere. Også, nogle geler er formuleret til at have forskellige frysning temperaturer end andre. En fælles frysepunkt er 32 grader Fahrenheit, men gel er tilgængelige med et frysepunkt på 10 grader Fahrenheit.

Også indenfor

Nogle tilsætningsstoffer hjælpe gel gør sit job. Disse tilsætningsstoffer omfatter konserveringsmidler, natriumchlorid, mineraler og vand. Nogle fryser gel packs indeholder også farvestof for at farve indholdet.

Inside hjemmelavet gelpakninger

Der er også hjemmelavede versioner af gelpakninger, som don & rsquo; t kræver silica eller polymer gel. Disse pakker er fremstillet af en blanding af afrids alkohol og vand og sat i fryseposer. Vandet fryser mens alkohol gør ikke, hvilket skaber en squishy gel som føler. Det holder køligere i længere tid end hvis pakken indeholdt kun is. Disse pakker kun fungere som fryser packs, ikke som varme pakninger.

Sikkerhed

Gel i fryseren gel packs er ikke-giftige, så bør du punktere din pack, eller det vil tårer, gel gør ingen skade. Hvis du ejer en pakke, der har et særligt lavt frysepunkt, kan gel pack forårsage en mild frostbrand. Pakningerne er designet, så de ikke vil få varme nok til at brænde. Ikke desto mindre, placere et håndklæde eller tynd klud omkring pack før du anvender det til huden medmindre pack allerede har et tykt dække. Rydde eventuelle spildt gel op helt fordi gelen er meget glatte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com