Hvornår er det bedste tidspunkt at få gravide?

09/10/2011 by admin

Hvornår er det bedste tidspunkt at få gravide?

Hvornår er det bedste tidspunkt at få gravide?

Det bedste tidspunkt at få gravide ligger i centrum af en kvindes menstruationscyklus, i en periode der omtales som ægløsning. Hos kvinder med en normal fire-ugers menstruationscyklus, ægløsning har tendens til at ske omkring den fjortende dag af cyklus. Ægløsning er den proces, hvor et æg er frigivet fra kvindens æggestokke og begynder at rejse ned æggelederen mod livmoderen. Det absolutte bedste tid for en kvinde at blive gravid er i denne periode af ægløsning eller et par dage før det begynder.

Hvorfor er ægløsning vigtigt til at blive gravid?

Ægløsning er vigtig, fordi det er nødvendigt for en kvindes æg at blive befrugtet af mandens sæd. Sædceller kan forblive aktive og i live i en kvinde i op til 72 timer efter vaginal samleje. En kvindes æg kun forbliver levedygtige for mellem 12 til 24 timer efter at være løsladt fra sin æggestokken. Det betyder, at den eneste gang, når en kvinde er virkelig frugtbar i løbet at kort vindue efter hendes ægløsning. Heldigvis for dem, der forsøger at blive gravid, kan den længere levetid af sædceller bidrage til at fremskynde processen langs.

Hvordan kan jeg vide, når jeg ægløsning?

Der er mange forskellige metoder som en kvinde kan forsøge at finde ud af Hvornår hun er ægløsning. Et besøg til sin gynækolog er et vigtigt første skridt og vil hjælpe en kvinde til at skabe en strategi for at blive gravid. Den mest grundlæggende måde at beregne din ægløsning tidsplan er hvad der kaldes metoden rytme. Det væsentlige, du blot bruge en kalender til at få en fornemmelse af din nøjagtige menstruationscyklus og mark dage midt i cyklus som din primære ægløsende dage. Der er andre, mere præcise metoder. Disse omfatter basal temperaturmålinger, spyt test, livmoderhalskræft undersøgelser og cervikal slim test.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com