Hvordan til at behandle hikke med naturmedicin

07/04/2010 by admin

Hvordan til at behandle hikke med naturmedicin

Hikke opstår, når mellemgulvet, den muskel, der arbejder for at trække luft ind og ud af lungerne, bliver irriteret. Musklen begynder at jerk pludselig, tvinger dig til at suge luft hurtigt ind i din hals, forårsager en hikke. De fleste anfald af hikke kun vare et par minutter; dog kan de undertiden vare flere timer eller endda dage. Der er ingen hikke lægemidler, men et par naturmedicin kan har du helbredt på ingen tid. Læs videre for at lære mere om hvordan man skal behandle hikke med naturmedicin.

Instruktioner

• Dække membran med en ispose indtil hikke gå væk. Sutte på et stykke is kan også gøre en effektiv naturmedicin for afbrydelser. Isen vil afkøle mellemgulvet muskel og lindre spasmer, der forårsager afbrydelser.

• Fyld et glas med koldt vand og tage små slurke gentagne gange, den ene efter den anden, indtil hikke stopper. Spiserøret, eller de rør, der forbinder din mund til din mave, passerer gennem mellemgulvet. Hurtig, gentages synke vil forstyrre membran og hjælp stop krampe.

• Gnid på bagsiden af din tunge forsigtigt med spidsen af din finger eller en vatpind til at stimulere gag refleks. Mens denne naturlige afhjælpe ikke er den mest komfortable, vil reaktionen fra gagging "reset" mellemgulvet og stoppe afbrydelser.

• Drikke en lille mængde af eddike, en af de ældste naturlige medicin for at stoppe afbrydelser. Drikker 1 tsk hvid eller æble cider eddike vil forårsage kroppen til at rykke lidt i afsky på grund af den stærke smag, men kroppens reaktion er lige hvad lægen bestilt til at stoppe en spasming membran.

Tips & advarsler

  • Se en læge, hvis din hikke vare i mere end en dag eller to, som det kan være et tegn på et andet alvorligt medicinsk problem.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com