Sådan Stop grå stær

10/20/2011 by admin

Grå stær er en vision tilstand hvor udvikler en spot over linsen i øjet. Denne tåge over øjet gør det vanskeligt at se, og til sidst bliver en blind plet, der forværres med tiden, da grå stær vokser i diameter. Årsagen til grå stær menes at være en opbremsning af næringsstoffer til øjet, fører til degeneration. Alternativ medicin praksis tror, at ændringer i livsstil og kost kan hjælpe bremse udviklingen af grå stær og måske endda omvendt tidlige katarakt udvikling.

Instruktioner

Sådan Stop grå stær

• Lavere din kalorie indtagelse og sukker forbrug.

Ifølge Marc Grossman, kan OD og Michael Edson, M.S., skære ned på kalorierne reducere udviklingen af grå stær. Sukker menes også at tilføje til dannelse af grå stær med diabetikere højere risiko end andre mennesker.

• Forbruge en antioxidanter.

Frugter som bær er høje i antioxidanter, som kæmper frie radikaler. Frie radikaler menes at bidrage til dannelse af grå stær. Hvis du ikke spiser nok gennem kosten, tilføje kosttilskud såsom Vitamin C, bioflavinoids, glutathion og alpha-lipoic syre til din daglige rutine.

• Reducere mejeriprodukter forbrug.

Mejeri fødevarer kan reducere effektiviteten af øjet at fjerne affald og at få tilstrækkelig ernæring. Hvis du finder dig selv at blive overbelastet efter indtagelse af mejeriprodukter, fjerne mejeri fra din kost og genindføre varer én efter én at se, hvad du kan tåle. Du kan muligvis spise yoghurt men ikke ost.

• Undgå at se i vinduet mikrobølgeovn mens madlavning.

Mikrobølgeovn lækage ofte stråling når i brug, hvilket kan medføre grå stær.

• Stop rygning.

Ifølge Grossman og Edson er cigaretter ansvarlig for 20% af grå stær i mennesker. Jo mere du ryger, jo mere du placerer dig på risikoen for udvikling af grå stær.

• Se en akupunktør.

Akupunktur er den kinesiske medicinske praksis i genoprette energi flow i kroppen. At have en akupunktør målrette point for at gendanne omsætning i øjet, vil du gendanne en strøm af ernæring og fjernelse af affald i øjet.

Tips & advarsler

  • Bemærk venligst at alternativ medicin praksis ikke kan være godkendt af FDA eller den vestlige medicinske samfund. Altid konsultere din læge før du starter enhver ny behandlinger.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com